Přejít na obsah

Opravdu zvláštní zvuk - POMOC!


R.I.D.E.R

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat. Dnes jsem přijel k baráku, je to do kopce a chtěl jsem zacouvat do řady, tak jsem vyřadil a jen to samospádem pustil dolu. Jakmile jsem dal plný rejd a auto začalo couvat začínalo to do levého předního kola dělat zvláštní pazvuk. Kdybych to měl k něřemu přirovnat je to jako, když budete vrtat vrtačkou s příklepem. Roztočíte jí naplno a pak vypnete a když bude dobíhat je slyšet takové vrnění "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" závislé na rychlosti otáčení. Stejně tak i u mého auta. Zkoušel jsem to pak ještě tady na parkovišti děla to jak při levém rejdu tak i pravém. Při jízdě rovně to neslyším, ale je to krásně slyšet v plném rejdu, řekl bych, že cím větší rejd tím to dělá více. Mám to i nahrané na telefonu, tak to sem zkusím dát. Moc děkuju za rady vážně nevím co by to mohlo být.

A13-04-11_07.05.mp3

Editováno: , autor: R.I.D.E.R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem koukal.Dokonce jsem měl auto na heveru, kolo dole a nastartoval jsem to a dal jsem tam trojáka a nic.Jen na jedničku,když se to točilo pomaleji a kolo v rejdu sem to slyšel. Dle mě je to slyšet od převodovky,kde vychazí ven poloosa. Jestli to nebude jeden z kloubů poloosy spíš teda ten vnitřní kloub, já fakt nevím. Na ložisko to podle mě moc nevypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dle mě by to kotouč dělal asi i při jízdě rovně ne? Nechci to tvrdit,ale na brzdy to teda netipuju. Jinak ten zvuk jsem poslouchal ještě odpoledne a je to jako když by se vzal takový ten pásek na kabely a jak si s tim lidi přidělávají poklice atd. a začal se pomalinku přitahovat, tak to bude cvakat a vrčet tak něco podobnýho je tohle,ale samozřejmě hlasitější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to dělá při couvání na plnej rejd na pravý straně, jinak ne..když jsem to měl nahoře a kola dole tak mi to přišlo jak kotouč zkroucenej co se dře o destičky..mě při brždění vibruje i volant tak proto jsem navrhl brzdy no.. a co ten kloub? cvakání je jejich práce, ale teď si nejsem jistej jestli to dělá i při jízdě.. zkus znovu sundat kola a předek nahoru a pozorně poslouchat odkud přesně to jde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...