blade25 Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Zdravim vsetkých majiteľov Octavie Už dlhší čas mám na svojej okte (1.6/55kW/r.v.98) tento problém: riadiaca jednotka mi často neidentifikuje kľúč na prvý krát, ale musím s ním viackrát pootočiť (poloha 0 a 1), než mi ho chytí. V servise pri napojení RJ na WAG vyhodilo chybu, že je slabý signál z kľúča. automechanik mi poradil, aby som použival rezervný kľúč. Chviľku to sním išlo v pohode, ale po pár dňoch to isté ako so starým kľučom. Je problém v imobilizéri, alebo v čítačke okolo spínacej skrinky?? Poradte.... Prípadne, koľko by to stálo, a čo je potrebné vymeniť.. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Stačí trochu hledat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9653 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Zdravim vsetkých majiteľov Octavie Už dlhší čas mám na svojej okte (1.6/55kW/r.v.98) tento problém: riadiaca jednotka mi často neidentifikuje kľúč na prvý krát, ale musím s ním viackrát pootočiť (poloha 0 a 1), než mi ho chytí. V servise pri napojení RJ na WAG vyhodilo chybu, že je slabý signál z kľúča. automechanik mi poradil, aby som použival rezervný kľúč. Chviľku to sním išlo v pohode, ale po pár dňoch to isté ako so starým kľučom. Je problém v imobilizéri, alebo v čítačke okolo spínacej skrinky?? Poradte.... Prípadne, koľko by to stálo, a čo je potrebné vymeniť.. Ďakujem Mel jsem ten sam problem a stacilo vymenit kabel od snimaci civky k jednotce imobilizeru a je vse OK.Stalo me to 800,-Kc.A mam tedka klidek.PS:prej ten kabel nejak zestarnul,zmenil impendanci a RJ nejak nemohla precist kod z klice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.