pemat Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Zdravim vsetkych, mam roomster 2008 1.9 tdi a sa mi pacia budiky z novej fabie, su tam mechanicke ukazovatele paliva a teploty a nie digitalne, je tam nejaka moznost ich nakodovat aby robili to iste co tie stare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Obávám se že to nebude tak úplně jednoduché. Ve fl je úplně jiná generace elektriky, Budíky obsahují imobilizér poslední generace který komunikuje v Tvém případě pouze s řj fy Continental, které mají nové TDI motory CR je nam nová generace datového vedení CAN ve verzi 2.0...Tada když to tak po sobě čtu řekl bych že to spíš nepůjde .... Toť můj názor pokud je to jinak tak mě opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) nepujde to určitě ! jiný typ CAN a jednotek imobilizeru vs. motor ale na maxiku před face je taky palivo a teplota ručičková Editováno: 18. Duben 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 (editace) myslíš maxidot budíky? Alebo podľa čoho sa mám rozhodovať, aké rozhranie mám can? Dík Editováno: 23. Duben 2011, autor: pemat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 CAN máš 1.6 zamomeň na to, jestli chceš nové budíky budeš muset koupit nového Rooma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 24. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 roomster má tohle v základu A Maxi-Dot za příplatek 4500,- to znamena ze toto je uz novy roomster ale pouzivaju este stare budiky ale uz s novym can rozhranim? Ktore rozhranie ma maxidot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 pemat: hledej v bazaru budíky které jsou maxidot na předfacelift a máš vystaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 26. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Ty na fotce jsou ještě starý předfaceliftový, CAN 1.6 a Ty Ti tam samo pujdou nový CAN 2.0 s imobiliserem FAZIT vypadaj takto. Kak psal KoNG v bazaru najdeš lidi kteří Ti ho dodají, nakódují za dobrý peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 26. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 nakodoval by som si ho aj sam, vag mam a vas je na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.