Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim vsetkych,

mam roomster 2008 1.9 tdi a sa mi pacia budiky z novej fabie, su tam mechanicke ukazovatele paliva a teploty a nie digitalne, je tam nejaka moznost ich nakodovat aby robili to iste co tie stare?

Vloženo

Obávám se že to nebude tak úplně jednoduché. Ve fl je úplně jiná generace elektriky, Budíky obsahují imobilizér poslední generace který komunikuje v Tvém případě pouze s řj fy Continental, které mají nové TDI motory CR je nam nová generace datového vedení CAN ve verzi 2.0...Tada když to tak po sobě čtu řekl bych že to spíš nepůjde ....

Toť můj názor pokud je to jinak tak mě opravte lol

Vloženo (editace)

nepujde to určitě ! jiný typ CAN a jednotek imobilizeru vs. motor

ale na maxiku před face je taky palivo a teplota ručičková :)

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo (editace)

myslíš maxidot budíky? Alebo podľa čoho sa mám rozhodovať, aké rozhranie mám can? Dík

Editováno: , autor: pemat
Vloženo

roomster má tohle v základu

post-54021-0-93565000-1303647012_thumb.j

A Maxi-Dot za příplatek 4500,-

post-54021-0-48971700-1303647063_thumb.j

to znamena ze toto je uz novy roomster ale pouzivaju este stare budiky ale uz s novym can rozhranim? Ktore rozhranie ma maxidot?

Vloženo

Ty na fotce jsou ještě starý předfaceliftový, CAN 1.6 a Ty Ti tam samo pujdou nový CAN 2.0 s imobiliserem FAZIT vypadaj taktopost-57305-0-80349000-1303843260_thumb.j. Kak psal KoNG v bazaru najdeš lidi kteří Ti ho dodají, nakódují za dobrý peníze

:palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...