Publikováno Červenec 2, 200619 r Planuji rodicum koupit gril, ale nevim jaky. Libi se mi Weber, je to znacka. Napriklad tento: http://www.grily-weber.cz/grily-na-drevene...ril-compact-47/ Mate nejake jine tipy? Pripadne nevite, kde koupit toho webra nejlevneji? Diky za info!
Červenec 2, 200619 r Minulý rok jsme po dlouhém rozhodování koupili gril na lávové kameny(Campingaz adelaide woody).Hodně lidi nás přesvědčovalo, že to není ono, že tam chybí ta vůně toho uhlí a nevím co ještě. Dneska říkám všem, jiný než lávový bych už nekoupil, nemusím přikládat, kontrolovat jestli to mám moc rozpálené nebo málo a podobně. Jednoduše nastavím teplotu (plamenem hořáku) sem tam hodím na to okem a věnuju se čemu chci a hlavně nesmrdím jako cikán. Cenově je to dneska už od necelých 4000kč v hypermarketech.Vřele doporučuju.
Červenec 2, 200619 r záleží na tom jak často griluječ, není problém sehnat gril za 75000 tisíc, ale jestli griluječ jen občas tak ti určitě postačí nějakej z baumaxu
Červenec 2, 200619 r Minulý rok jsme po dlouhém rozhodování koupili gril na lávové kameny(Campingaz adelaide woody).Hodně lidi nás přesvědčovalo, že to není ono, že tam chybí ta vůně toho uhlí a nevím co ještě. Dneska říkám všem, jiný než lávový bych už nekoupil, nemusím přikládat, kontrolovat jestli to mám moc rozpálené nebo málo a podobně. Jednoduše nastavím teplotu (plamenem hořáku) sem tam hodím na to okem a věnuju se čemu chci a hlavně nesmrdím jako cikán. Cenově je to dneska už od necelých 4000kč v hypermarketech.Vřele doporučuju. Ja se pridam, mel jsem nekolik grilu na dreveny uhli a pred dvema lety jsem presel na GAZ / Ranchero(Capingaz + lavove kameny) a uz bych nemenil. Kdyz pominu to ze z dreveneho uhli je vse co snis totalne karcinogeni, ale nadruhou stranu je to tak spravne nacmoudly ohnem a kourem, tak si myslim ze plyn je idealni volba, bombva me vydrzi rok a nemam starosti s tahanim uhli a podobne. Ale pokud budes grilovat dvakrat do roka tak opravdu staci i levnejsi nez jsi si vybral
Červenec 3, 200619 r Vybral jsi dobře, sám ho sice nemám, ale kámoš ano a už jsme toho na něm udělali dost a v pohodě.
Červenec 3, 200619 r Autor Ten weber je opravdu slusnej. U me vyhrava to, ze s nim mam take zkusenosti od kamarada. Hlavne je na nej dlouha zaruka. Takze volba asi jasna A ted, poradil by nekdo, kde sehnat levneji? V Globusu ho maji za 2.190 Kc. Libila by se mi tak cena okolo 1.500 Kc, neumi to nekdo??
Červenec 3, 200619 r Autor Tak v baumaxu ho maji dokonce draz nez je ofiko cena od vyrobce 2.590 No, kdyz jsem jel do Baumaxu pro wapku, tak ji tam meli za 1.990, a hned vedle, v carrefouru, za 1.490 V Baumaxu se opravdu vyplati nakupovat
Červenec 3, 200619 r Autor Diky za info... Koupit ho potrebuju do konce mesice, tak kdyz ho nesezenu levneji, tak ho koupim za Globusackou cenu a bude to
Červenec 6, 200619 r Klucí já na to přišél, Martinoslav hodla na Tjůnihkovejch srazech otevrit stanek a prodavat Weiss Wursty und Bier a chce si za nekrestansky mrzsky peniz vydelat na novou OIIRS......
Červenec 6, 200619 r leda by si tam to selatko samo sedlo na prdel a ohankou si rozhazovalo uliky pod sebou.......
Červenec 6, 200619 r To je skvělej nápad. Kdo chce vidět Martinoslavovo auti, musí u jeho stánku zakoupit pivečko a klobásku nejméně v ceně 300,-Kč Myslím že bys vydělal Hmmmm už cítím tu vůni a vidím tu frontu
Červenec 6, 200619 r leda by si tam to selatko samo sedlo na prdel a ohankou si rozhazovalo uliky pod sebou....... PIG-SOLARIUM Ještě by se mohlo polejvat pivem a zpívat u toho
Duben 16, 201213 r Přemýšlim nad novým grilem na dřevěné uhlí, prozatím používám nějaky noname litinový gril ktery se dá koupit v hypermarketech za cca 500kč http://zahradni-grily.heureka.cz/lucifer-prairie/ . Po mírné úpravě jsem s ním už několik let spokojený, je pouze příliš malý na grilování pro víc osob (cca 12) . Byl jsem se osobně podívat na výše zmíněný Weber Compact 47, velikost roštu by vyhovovala, ale jinak sem čekal za ty peníze něco víc, máte s ním někdo skušenosti, popř. co jiného byste doporučili, díky za odpovědi.
Duben 17, 201213 r My ho máme doma a nějak si na něj nestěžujeme. Konstrukce je celkem pevná a nikde se nic nekroutí. Jestli je ale na trhu něco lepšího za stejné peníze to nevím. Stejně na výsledek bude mít největší vliv ta osoba, která ten flák masa nachystá a následně jej bude na roštu spravovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.