Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

presne tohohle mam na chate a je super........cena je v pohode....... ;)-_-

Minulý rok jsme po dlouhém rozhodování koupili gril na lávové kameny(Campingaz adelaide woody).Hodně lidi nás přesvědčovalo, že to není ono, že tam chybí ta vůně toho uhlí a nevím co ještě. Dneska říkám všem, jiný než lávový bych už nekoupil, nemusím přikládat, kontrolovat jestli to mám moc rozpálené nebo málo a podobně. Jednoduše nastavím teplotu (plamenem hořáku) sem tam hodím na to okem a věnuju se čemu chci a hlavně nesmrdím jako cikán. Cenově je to dneska už od necelých 4000kč v hypermarketech.Vřele doporučuju.

záleží na tom jak často griluječ, není problém sehnat gril za 75000 tisíc, ale jestli griluječ jen občas tak ti určitě postačí nějakej z baumaxu

Minulý rok jsme po dlouhém rozhodování koupili gril na lávové kameny(Campingaz adelaide woody).Hodně lidi nás přesvědčovalo, že to není ono, že tam chybí ta vůně toho uhlí a nevím co ještě. Dneska říkám všem, jiný než lávový bych už nekoupil, nemusím přikládat, kontrolovat jestli to mám moc rozpálené nebo málo a podobně. Jednoduše nastavím teplotu (plamenem hořáku) sem tam hodím na to okem a věnuju se čemu chci a hlavně nesmrdím jako cikán. Cenově je to dneska už od necelých 4000kč v hypermarketech.Vřele doporučuju.

Ja se pridam, mel jsem nekolik grilu na dreveny uhli a pred dvema lety jsem presel na GAZ / Ranchero(Capingaz + lavove kameny) a uz bych nemenil. Kdyz pominu to ze z dreveneho uhli je vse co snis totalne karcinogeni, ale nadruhou stranu je to tak spravne nacmoudly ohnem a kourem, tak si myslim ze plyn je idealni volba, bombva me vydrzi rok a nemam starosti s tahanim uhli a podobne.

Ale pokud budes grilovat dvakrat do roka tak opravdu staci i levnejsi nez jsi si vybral

Vybral jsi dobře, sám ho sice nemám, ale kámoš ano a už jsme toho na něm udělali dost a v pohodě.

-_-

• Autor

Ten weber je opravdu slusnej. U me vyhrava to, ze s nim mam take zkusenosti od kamarada. Hlavne je na nej dlouha zaruka.

Takze volba asi jasna ;) A ted, poradil by nekdo, kde sehnat levneji? :) V Globusu ho maji za 2.190 Kc. Libila by se mi tak cena okolo 1.500 Kc, neumi to nekdo?? ;)-_-

Hornbach?

• Autor

Zkusim projet takovyhle kramy, uvidim, diky za tip ;)

• Autor

Tak v baumaxu ho maji dokonce draz nez je ofiko cena od vyrobce :smich: 2.590 :smich:

No, kdyz jsem jel do Baumaxu pro wapku, tak ji tam meli za 1.990, a hned vedle, v carrefouru, za 1.490 ;) V Baumaxu se opravdu vyplati nakupovat :smich:

Tak Hornbach HK cena jako máš v odkazu nahoře.

• Autor

Diky za info... Koupit ho potrebuju do konce mesice, tak kdyz ho nesezenu levneji, tak ho koupim za Globusackou cenu a bude to -_-

• Autor

Tak co chlapi? Neni nekdo dealer webra? ;)

Klucí já na to přišél, Martinoslav hodla na Tjůnihkovejch srazech otevrit stanek a prodavat Weiss Wursty und Bier a chce si za nekrestansky mrzsky peniz vydelat na novou OIIRS...... :D

• Autor

Ty ztelesnena arogance, musis taky vsechno vykecat :smich:

na ten roštík sele nevleze :)

leda by si tam to selatko samo sedlo na prdel a ohankou si rozhazovalo uliky pod sebou....... :D

:smich: To je skvělej nápad. Kdo chce vidět Martinoslavovo auti, musí u jeho stánku zakoupit pivečko a klobásku nejméně v ceně 300,-Kč :smich: Myslím že bys vydělal -_-

Hmmmm už cítím tu vůni a vidím tu frontu :smich::smich:

leda by si tam to selatko samo sedlo na prdel a ohankou si rozhazovalo uliky pod sebou....... :D

PIG-SOLARIUM :smich::smich: Ještě by se mohlo polejvat pivem a zpívat u toho :smich:

• Autor

Kluci, asi si na to zalozim zivnost, dobrej napad, hehe :smich:;)-_-

chci 50% ze zisku za napad...... ;)

:p
  • 5 let později...

Přemýšlim nad novým grilem na dřevěné uhlí, prozatím používám nějaky noname litinový gril ktery se dá koupit v hypermarketech za cca 500kč http://zahradni-grily.heureka.cz/lucifer-prairie/ . Po mírné úpravě jsem s ním už několik let spokojený, je pouze příliš malý na grilování pro víc osob (cca 12) . Byl jsem se osobně podívat na výše zmíněný Weber Compact 47, velikost roštu by vyhovovala, ale jinak sem čekal za ty peníze něco víc, máte s ním někdo skušenosti, popř. co jiného byste doporučili, díky za odpovědi.

My ho máme doma a nějak si na něj nestěžujeme. Konstrukce je celkem pevná a nikde se nic nekroutí. Jestli je ale na trhu něco lepšího za stejné peníze to nevím. Stejně na výsledek bude mít největší vliv ta osoba, která ten flák masa nachystá a následně jej bude na roštu spravovat. :palec:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.