Přejít na obsah

Jaky koupit gril na laicke pouzivani?

Martinoslav

Doporučené příspěvky

Minulý rok jsme po dlouhém rozhodování koupili gril na lávové kameny(Campingaz adelaide woody).Hodně lidi nás přesvědčovalo, že to není ono, že tam chybí ta vůně toho uhlí a nevím co ještě. Dneska říkám všem, jiný než lávový bych už nekoupil, nemusím přikládat, kontrolovat jestli to mám moc rozpálené nebo málo a podobně. Jednoduše nastavím teplotu (plamenem hořáku) sem tam hodím na to okem a věnuju se čemu chci a hlavně nesmrdím jako cikán. Cenově je to dneska už od necelých 4000kč v hypermarketech.Vřele doporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minulý rok jsme po dlouhém rozhodování koupili gril na lávové kameny(Campingaz adelaide woody).Hodně lidi nás přesvědčovalo, že to není ono, že tam chybí ta vůně toho uhlí a nevím co ještě. Dneska říkám všem, jiný než lávový bych už nekoupil, nemusím přikládat, kontrolovat jestli to mám moc rozpálené nebo málo a podobně. Jednoduše nastavím teplotu (plamenem hořáku) sem tam hodím na to okem a věnuju se čemu chci a hlavně nesmrdím jako cikán. Cenově je to dneska už od necelých 4000kč v hypermarketech.Vřele doporučuju.

Ja se pridam, mel jsem nekolik grilu na dreveny uhli a pred dvema lety jsem presel na GAZ / Ranchero(Capingaz + lavove kameny) a uz bych nemenil. Kdyz pominu to ze z dreveneho uhli je vse co snis totalne karcinogeni, ale nadruhou stranu je to tak spravne nacmoudly ohnem a kourem, tak si myslim ze plyn je idealni volba, bombva me vydrzi rok a nemam starosti s tahanim uhli a podobne.

Ale pokud budes grilovat dvakrat do roka tak opravdu staci i levnejsi nez jsi si vybral

Odkaz ke komentáři

Klucí já na to přišél, Martinoslav hodla na Tjůnihkovejch srazech otevrit stanek a prodavat Weiss Wursty und Bier a chce si za nekrestansky mrzsky peniz vydelat na novou OIIRS...... :D

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Přemýšlim nad novým grilem na dřevěné uhlí, prozatím používám nějaky noname litinový gril ktery se dá koupit v hypermarketech za cca 500kč http://zahradni-grily.heureka.cz/lucifer-prairie/ . Po mírné úpravě jsem s ním už několik let spokojený, je pouze příliš malý na grilování pro víc osob (cca 12) . Byl jsem se osobně podívat na výše zmíněný Weber Compact 47, velikost roštu by vyhovovala, ale jinak sem čekal za ty peníze něco víc, máte s ním někdo skušenosti, popř. co jiného byste doporučili, díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

My ho máme doma a nějak si na něj nestěžujeme. Konstrukce je celkem pevná a nikde se nic nekroutí. Jestli je ale na trhu něco lepšího za stejné peníze to nevím. Stejně na výsledek bude mít největší vliv ta osoba, která ten flák masa nachystá a následně jej bude na roštu spravovat. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...