brunilda Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Dobrý den, nevíte někdo náhodou jak dlouho je čekačka na SII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Viděl jsem případ, že to měl do týdne doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 já jsem to měl do 4 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Ale to byly nejspíše skladovky, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Ahoj, ja cekal vloni od cca pulky zari do konce prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 18. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 já jsem to měl do 4 dnů no ale to sisi tam nic nenechával dodělat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 18. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Ahoj, ja cekal vloni od cca pulky zari do konce prosince. Ahoj.... ve škodovce mi řekli, že tak 2,5 až 3 měsíce....jsem si myslel že snad v dnešní době to tak dlouho netrvá?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 jasně že to byla skladovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OEII Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Budu ted objednavat take Superba a cekaci doba je 2 az 3 mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 MOmentalně na 4x4 je 3-4 měsíce. Na méně žádanou barvu se muže čekat klidně i půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 JJ potvrzuji - cekacka je od 2 mesicu (auta s manualem) az po 6 mesicu (zvlastni lakovani + DSG a jine speciality)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.