Přejít na obsah

Fabia 1,4 mpi 44 kw

Zadrobílek

Doporučené příspěvky

Po nastartování sebou škube nemá výkon při nižších otáčkách asi tak do 2000 tis. pak už je to lepší. Díval jsem se na škrtící klapku a když přidám plyn a rychle ho pustím tak se zavře a motor chcípne nebo jen tak sebou poškubává. Může mi někdo poradit jestli je špatná škrtící klapka nebo problém mám hledat někde jinde? Už si stím nevím rady na počítači to ukázalo chybnou váhu vzduchu ale tohle auto ji nemá tak nevím. děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

příště musíš specifikovat chybu co vypsal vag třeba číslem, já bych řekl že je to to čidlo co je směrem do auta pod škrtící klapou na sacím potrubí sice to není váha vzduchu ale čidlo nasávaného množství vzduchu nebo teploty nebo tak něco ale když vag píše toto zkus pátrat po tom. jinak co klapa je čistá, výfuk není přicpaný třebas rozsypaný kat nebo tak podobně. nějaká kabeláž vedoucí k čidlu anebo klapě? zkus tu nejdříve napsat číslo chyby co ti vypsal vag

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...