Bemo Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Mam dotaz ohladne farieb ktore sa uz nedavaju na Fabiu.Mam zelenu natur metlu a zaujima ma ,kde sa da tato farba zohnat.Myslite ,ze original servis vie dodat stare farby zo vzorkovnika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Jestli myslíš namíchat, tak to není žádnej problém pro jakýkoliv odstín ať v současnosti vyráběný nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Jestli myslíš namíchat, tak to není žádnej problém pro jakýkoliv odstín ať v současnosti vyráběný nebo ne Namiesat zrovna nie,i ked je to jedna z moznosti.Skor mam na mysli farbu v spreji s oznacenim original skoda odtienu.Potrebujem nastriekat klucky a naraznik a dako sa mi nedari zohnat farbu. ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Spraye mají ve všech odstínech a když nemaj do 24hod. naskladní, neměl by být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 V ktorýchkoľvek autolakoch by mali vedieť namiešať podľa kódu hocijaký autolak a obvykle to vedia natlačiť aj do spreja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Zrovna nedávno sem si byl ve škoda salůnu pro spray zelená natur. Neměli ho na skladě, ale druhej den ráno jsem si ho vyzvednul. Cena něco kolem 260 káčé, už to přesně nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 jinak na nejaky drobnejsi opravy se da sehnat lak ve spreji trebas i v obi (aspon u nas na praze 4). kupoval jsem tam "modrozelenou tmavou" a byla znacena primo cislem barvy, ktery mam napsany v technicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Úplně nejlepší dojet s auti někde kde míchají barvy, aby ti namíchali barvu podle auta. U nás vezme vzorkovník podle čísla které máš v TP a pak ještě u auti zkouší vzorky podle toho jak ti lak zesvětlal na sluníčku, který odstín tvé barvy bude nejlepší. Můžeš si jí nechat dát do spreje nebo ti ji namíchá do plechovky v nějakém poměru s ředidlem tak že můžeš doma rovnou stříkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tento týden jsem byl u Lakýrníka, zda by byl schopnej namíchat tu mojí barvičku a říkal že na škodovky to není žádnej problém. Nevim v čem se liší barvy škoda od ostatních, ale tohle mi řekl, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Farby sú samozrejme rovnaké pre všetky značky. Akurát na niektoré autá nemusia mať vzorkovník a receptúry, ako tú ktorú farbu namiešať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem vcera nastavil moznost psani prispevku jen registrovanym clenum... Doufam ze to aspon trochu pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Super! Výborný nápad. A malá otázočka. V niektorých fórach mi to nedovolí prispevať, netuším prečo. Pritom som tam už prispeval. Napr. "Roomster - policie" Pritom som prihlásený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.