Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam dotaz ohladne farieb ktore sa uz nedavaju na Fabiu.Mam zelenu natur metlu a zaujima ma ,kde sa da tato farba zohnat.Myslite ,ze original servis vie dodat stare farby zo vzorkovnika?

Vloženo
Jestli myslíš namíchat, tak to není žádnej problém pro jakýkoliv odstín ať v současnosti vyráběný nebo ne

Namiesat zrovna nie,i ked je to jedna z moznosti.Skor mam na mysli farbu v spreji s oznacenim original skoda odtienu.Potrebujem nastriekat klucky a naraznik a dako sa mi nedari zohnat farbu. ;(

Vloženo

Zrovna nedávno sem si byl ve škoda salůnu pro spray zelená natur. Neměli ho na skladě, ale druhej den ráno jsem si ho vyzvednul. Cena něco kolem 260 káčé, už to přesně nevim.

Vloženo

jinak na nejaky drobnejsi opravy se da sehnat lak ve spreji trebas i v obi (aspon u nas na praze 4). kupoval jsem tam "modrozelenou tmavou" a byla znacena primo cislem barvy, ktery mam napsany v technicaku.

Vloženo

Úplně nejlepší dojet s auti někde kde míchají barvy, aby ti namíchali barvu podle auta. U nás vezme vzorkovník podle čísla které máš v TP a pak ještě u auti zkouší vzorky podle toho jak ti lak zesvětlal na sluníčku, který odstín tvé barvy bude nejlepší. Můžeš si jí nechat dát do spreje nebo ti ji namíchá do plechovky v nějakém poměru s ředidlem tak že můžeš doma rovnou stříkat. :D

Vloženo

tento týden jsem byl u Lakýrníka, zda by byl schopnej namíchat tu mojí barvičku a říkal že na škodovky to není žádnej problém. Nevim v čem se liší barvy škoda od ostatních, ale tohle mi řekl,

• o 2 týdny později...
Vloženo

Super! Výborný nápad. -_-

A malá otázočka. V niektorých fórach mi to nedovolí prispevať, netuším prečo. Pritom som tam už prispeval. Napr. "Roomster - policie" Pritom som prihlásený.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...