Michhhalll Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Ahojte, nevíte co to může být? Přes zimu mi semtam blikala kontrolka vody, vše bylo ale OK, octávám to občas prý dělá...Jenomže teď mi to začalo dělat u těchto teplot 20C a když se podívám, tak je to vždycky na minimu nebo pod minimem...Kde se voda může ztrácet? Nevypadá to, že by někde něco teklo, bude to v motoru............ Díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 PRASKNUTE TESNENIE POD HLAVOU ALEBO PRASKNUTA HLAVA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroosek Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 (editace) Zdravím, měl jsem octávku z roku 2000 1,6 55 kW a tam to teklo z rezavého chladiče i když když to stálo tak to nebylo poznat. Bylo to dole v rohu, ty chladiče občas sežere koroze. Editováno: 22. Duben 2011, autor: Miroosek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Za jak dlouho a kolik se ti toho ztratí? Jestli to jde do motoru tak to musí hulit. Jinak bych se podíval na ten chladič. Mě taky ubývalo a zjistil jsem to až na heveru kde bylo vidět v dolním levým rohu červený žebra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Udělej to jak ti už tady radily, pořádně prohlídni chladič, já za rok doleju asi 3-4 dcl vody a vím, že je to taky chladičem, v jednom rohu je červený a tak to tam asi lehce prosakuje, ale nikde nic neteče, jen to tam lehce rosí... Furt si říkám, že bych ho měl vyměnit, ale jaksi se k tomu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 U mě to byl taky chladič,ve spodních rožkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Nebo vodní pumpa tam to taky rádo rosí v horším případě teče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Díky omrknu odpoledne zespod ten chladič...Díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Díky omrknu odpoledne zespod ten chladič...Díky za rady :-) Ja som mal podobny problem so stratou chladiacej kvapaliny. Mal som prasknutu taku plastovu Y rozbocku na hadiciach. Konkretnejsie v medzere medzi motorom a nadobkou s chladiacou kvapalinou (hned pri kryte rozvodov). Ta trochu slzila ale ked bolo teplo a auto sa poriadne zohrialo tak to tade doslova tieklo. Ak by ti ta voda sla cez hlavu do motora (prasknuta hlava alebo tesnenie pod hlavou), poznal by si to podla toho ze by sa ti miesal olej s vodou (spinava chladiaca zmes v nadobke, resp na viecku od oleja by si mohol pozorovat taky biely maglajz, a ako tu uz niekto pisal nepekne by to dymilo,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.