Přejít na obsah

Divný zvuk při zatáčení od nápravy.

shubeny

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problémek, pri jizde na rovne slinici kdyz zatocim ozyva se od podvozku (napravy) takove divne drnceni (dření), jako kdyby neco o sebe drelo (vzzm, vzzzm, vzzm) kdyz srovnam volant tak nic, staci trosku zatocit a zase. Cim prudceji zatocim tim více to jakoby drnčí.

Co jsem tak koukal tak pohledove na naprave nic odreneho nebo otlučeneho neni, akorat mam prasklou manzetu rizeni, má v ní být nějaka vazelina nebo olej? muze to mit na to vliv?

děkuji

Škoda Octavia I (2001 facelift) 1.6 55kw

Editováno: , autor: shubeny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Leje se tam olej do serva :p . Upřímně řečeno nevím jakou tak máš barvu oleje. Stav se třeba ve škodovce aby ti tam dolili na max. Není nutný kvůli tomu kupovat celou litrovku. Prasklá manžeta může pouštět vlhkost a vodu do řízení a to samozřejmě zrezne a může začít vrzat, kvičet apod. Nejdřív dolej olej a pak laboruj dál ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahoooj tak dúfam že to tento raz nepokazím.....

Tak niečo takéto mám aj ja.Keď idem napríklad do kruháču a potom odbočujem von z neho tak to počujem tiež také ako vrzganie alebo keď prutko zabrzdím tak v tej sekunde čo stojím a tá kinetika prestane účinkovať a celá KASNA sa vráti speť tak aj vtedy.....menil som:

silenbloky na ramene riadenia

na stabilizátore

servo olej je na MAX

v servise my povedali že tlmiče už sú za polovicou svojej životnosti ale pozreli to len tak že sa oprel o auto....

Tak ak viete tak budem rád keď mi helfnete.......DAKUJEM

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...