shubeny Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) Zdravím, mám problémek, pri jizde na rovne slinici kdyz zatocim ozyva se od podvozku (napravy) takove divne drnceni (dření), jako kdyby neco o sebe drelo (vzzm, vzzzm, vzzm) kdyz srovnam volant tak nic, staci trosku zatocit a zase. Cim prudceji zatocim tim více to jakoby drnčí. Co jsem tak koukal tak pohledove na naprave nic odreneho nebo otlučeneho neni, akorat mam prasklou manzetu rizeni, má v ní být nějaka vazelina nebo olej? muze to mit na to vliv? děkuji Škoda Octavia I (2001 facelift) 1.6 55kw Editováno: 24. Duben 2011, autor: shubeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 To vzzm vzzm vzzm dělá nejspíš servo. Zkontroluj si hladinu oleje v nádobce pro řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shubeny Vloženo 24. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) to jsem vcera kontroloval, je tam cca na "MIN", to by snad takovej vliv nemelo mit ne? co se tam leje? nemuze na to mit take vliv ta praskla manzeta na rizeni? Editováno: 6. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Leje se tam olej do serva . Upřímně řečeno nevím jakou tak máš barvu oleje. Stav se třeba ve škodovce aby ti tam dolili na max. Není nutný kvůli tomu kupovat celou litrovku. Prasklá manžeta může pouštět vlhkost a vodu do řízení a to samozřejmě zrezne a může začít vrzat, kvičet apod. Nejdřív dolej olej a pak laboruj dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olddogSK Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Ahoooj tak dúfam že to tento raz nepokazím..... Tak niečo takéto mám aj ja.Keď idem napríklad do kruháču a potom odbočujem von z neho tak to počujem tiež také ako vrzganie alebo keď prutko zabrzdím tak v tej sekunde čo stojím a tá kinetika prestane účinkovať a celá KASNA sa vráti speť tak aj vtedy.....menil som: silenbloky na ramene riadenia na stabilizátore servo olej je na MAX v servise my povedali že tlmiče už sú za polovicou svojej životnosti ale pozreli to len tak že sa oprel o auto.... Tak ak viete tak budem rád keď mi helfnete.......DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Už jsem to tu někde jednou dával. Olej v servu MUSÍ být za studena na MIN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.