mrazikxr Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Zdravim. Budu kupovat nový auto a tim padem prodavat stavajici. Mam OII 1.9 tdi,rok 2005kombi,zlata metal alu 16kola, vyhrivane sedacky-ambiente. AUto ma najeto v realu 340tis km, nikde nic neklepe, nezniceny interier ani oskrabany lak. Ted jsem kupoval kompletne cely motor s prevodovkou, spojkou, turbem, altikem,proste komplet s 105tis km. Nevim jakou mam dat optimalni cenu. RIkam vse na rovinu jak se veci maji. Kolik si myslite ze je prodejni cena? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Expl1cit Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Zdravím, dokázali byste mi říci, jakou cenu má moje Octavia 2. generace, po faceliftu, výbava Elegance? Rv 2009, sedan, 1.9 TDI 77kw BXE chip na nějakých 95kw, 172xxx najeto poctivých, dobrý technický stav, vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.