Jirkasss V//RS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Jak na výměnu chladiče klimatizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no celkem jednoduse. nechas odsat medium (jinak hrozi popaleniny)a vymenis. a proc ho chces menit?utika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jo jo, je tam ďůrka, už mám novej, ve starým už není ani ň... Myslel jsem spíš kudy ho dostat ven, asi nejlépe spodem že? Jenže to musím i sundat chladič vody co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 budes muset sundat svetla a jen povolit chladic vody a odklonit ho. a odmontovat plasty a vytahnout ho spodem. ja menil chladic vody, tak to bude neco podobneho. pokud chces cast dilenske prirucky, kde je sundani chladice, tak mi napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavko p Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Zdravím Ak to bude ešte niekto hľadať - menil som klimatizačný chladič na Fabii 1,2 HTP 1. Treba dať dole kovovú časť aj so svetlami - tú, na ktorej sú zavesené svetlá, tiež je na nej zavretie kapoty. 2. Zhodiť spodný plast motora 3. Zhodiť predný nárazník - pozor na spodku sú okrem šróbov také 3 plastové cuplíky. Tie majú v strede taký kolík, ktorý ich drží. Kolík vytlačiť zospodu šrobovákom (klincom) a potom idú ľahko von. Pri nahadzovaní sa potom zase najskôr zospodu zasunie cuplík a doň zospodu ten kolík. 4. Zhodiť kovové vystuženie nárazníka 5. Zhodiť plastovú časť, v ktorej sú uchytené chladiče. Povoliť chladič a nejako ho podoprieť, lebo by ostal visieť na chladiacom potrubí. 6. Klimatizačný chladič je upevnený o chladiaci. Takže už len demontovať. Mne klimatizácia vysyčala, takže neviem ako sa vypúšťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Pokud chceš dělat jakoukoliv výměnu dílů na klimatizaci tak nejdřív musíš někam zajet kde ti tu klimatizační náplň odsají a potom teprv můžeš rozebírat.Protože po opravě ti ji vrátí zase zpět s novým olejem a doplní ti chybějící množství. To máš pro příště abys nevyhazoval zbytečný množství pěněz za novou náplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavko p Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Jasné chápem. Ale tým, že mi vysyčala som chcel povedať, že mi nezostalo vôbec nič. Keď som to zhodil, bolo to prázdne. Takže som nemusel riešiť odsávanie. Čuz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.