Červenec 3, 200619 r no celkem jednoduse. nechas odsat medium (jinak hrozi popaleniny)a vymenis. a proc ho chces menit?utika?
Červenec 3, 200619 r Autor jo jo, je tam ďůrka, už mám novej, ve starým už není ani ň... Myslel jsem spíš kudy ho dostat ven, asi nejlépe spodem že? Jenže to musím i sundat chladič vody co?
Červenec 4, 200619 r budes muset sundat svetla a jen povolit chladic vody a odklonit ho. a odmontovat plasty a vytahnout ho spodem. ja menil chladic vody, tak to bude neco podobneho. pokud chces cast dilenske prirucky, kde je sundani chladice, tak mi napis
Květen 8, 201114 r Zdravím Ak to bude ešte niekto hľadať - menil som klimatizačný chladič na Fabii 1,2 HTP 1. Treba dať dole kovovú časť aj so svetlami - tú, na ktorej sú zavesené svetlá, tiež je na nej zavretie kapoty. 2. Zhodiť spodný plast motora 3. Zhodiť predný nárazník - pozor na spodku sú okrem šróbov také 3 plastové cuplíky. Tie majú v strede taký kolík, ktorý ich drží. Kolík vytlačiť zospodu šrobovákom (klincom) a potom idú ľahko von. Pri nahadzovaní sa potom zase najskôr zospodu zasunie cuplík a doň zospodu ten kolík. 4. Zhodiť kovové vystuženie nárazníka 5. Zhodiť plastovú časť, v ktorej sú uchytené chladiče. Povoliť chladič a nejako ho podoprieť, lebo by ostal visieť na chladiacom potrubí. 6. Klimatizačný chladič je upevnený o chladiaci. Takže už len demontovať. Mne klimatizácia vysyčala, takže neviem ako sa vypúšťa.
Květen 8, 201114 r Pokud chceš dělat jakoukoliv výměnu dílů na klimatizaci tak nejdřív musíš někam zajet kde ti tu klimatizační náplň odsají a potom teprv můžeš rozebírat.Protože po opravě ti ji vrátí zase zpět s novým olejem a doplní ti chybějící množství. To máš pro příště abys nevyhazoval zbytečný množství pěněz za novou náplň.
Květen 11, 201114 r Jasné chápem. Ale tým, že mi vysyčala som chcel povedať, že mi nezostalo vôbec nič. Keď som to zhodil, bolo to prázdne. Takže som nemusel riešiť odsávanie. Čuz.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.