Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak na výměnu chladiče klimatizace?

no celkem jednoduse. nechas odsat medium (jinak hrozi popaleniny)a vymenis.

a proc ho chces menit?utika?

• Autor

jo jo, je tam ďůrka, už mám novej, ve starým už není ani ň... Myslel jsem spíš kudy ho dostat ven, asi nejlépe spodem že? Jenže to musím i sundat chladič vody co?

budes muset sundat svetla a jen povolit chladic vody a odklonit ho. a odmontovat plasty a vytahnout ho spodem.

ja menil chladic vody, tak to bude neco podobneho.

pokud chces cast dilenske prirucky, kde je sundani chladice, tak mi napis

• 4 roky později...

Zdravím

Ak to bude ešte niekto hľadať - menil som klimatizačný chladič na Fabii 1,2 HTP

1. Treba dať dole kovovú časť aj so svetlami - tú, na ktorej sú zavesené svetlá, tiež je na nej zavretie kapoty.

2. Zhodiť spodný plast motora

3. Zhodiť predný nárazník - pozor na spodku sú okrem šróbov také 3 plastové cuplíky. Tie majú v strede taký kolík, ktorý ich drží. Kolík vytlačiť zospodu šrobovákom (klincom) a potom idú ľahko von. Pri nahadzovaní sa potom zase najskôr zospodu zasunie cuplík a doň zospodu ten kolík.

4. Zhodiť kovové vystuženie nárazníka

5. Zhodiť plastovú časť, v ktorej sú uchytené chladiče. Povoliť chladič a nejako ho podoprieť, lebo by ostal visieť na chladiacom potrubí.

6. Klimatizačný chladič je upevnený o chladiaci. Takže už len demontovať. Mne klimatizácia vysyčala, takže neviem ako sa vypúšťa.

post-64803-0-21699600-1304846176_thumb.j

Pokud chceš dělat jakoukoliv výměnu dílů na klimatizaci tak nejdřív musíš někam zajet kde ti tu klimatizační náplň odsají a potom teprv můžeš rozebírat.Protože po opravě ti ji vrátí zase zpět s novým olejem a doplní ti chybějící množství. To máš pro příště abys nevyhazoval zbytečný množství pěněz za novou náplň.

Jasné chápem. Ale tým, že mi vysyčala som chcel povedať, že mi nezostalo vôbec nič. Keď som to zhodil, bolo to prázdne. Takže som nemusel riešiť odsávanie. Čuz.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.