herrkomisar Vloženo 24. Duben 2011 Vloženo 24. Duben 2011 Všiml jsem si úbytku oleje,tak jsem začal pátrat odkud.Olej uniká jen za jízdy,protože pod autem když stojí není ani kapka.Když se podívám ze spodu motoru je vidět že tam co je spoj mezi víkem a začíná hlava je to poblité od oleje. Když jsem sundal kabely ke svíčkám,tak jedna svíčka byla téměř celá potopená v oleji.Myslím si že je špatné těsnění víka válců.Ale co nevím,jestli to dokážu vyměnit si sám.Zdemontovat sání to je jasný,ale co mě čeká za problém potom to netuším.Mám se do toho pustit nebo raději předat auto mechanikovi?Měnil už někdo tohle těsnění na mojí motorizaci??? 1 Citovat
Sudetak Vloženo 26. Duben 2011 Vloženo 26. Duben 2011 Mám přesně to samé na stejném motoru. Svíčka na prvním válci utopená v oleji. Jelikož je únik relativně malý a protože jsem prošel dílenskou příručku, kde je toho docela hafo na práci při výměně těsnění, tak to zatím neřeším. Ale radu zkušenějšího bych též uvítal. Citovat
Kobrik Vloženo 27. Duben 2011 Vloženo 27. Duben 2011 Ahoj, mám stejný problém akorát na 1.8T, ale to je v podstatě to samé. Taky jsem uvažoval, že do toho půjdu sám, ale asi to radši nechám servisákovi. Přece jen přetěsnit víko ventilů by neměla být taková fuška (a s tím i cena za práci) jako při výměně těsnění hlavy válců..... Citovat
herrkomisar Vloženo 30. Duben 2011 Autor Vloženo 30. Duben 2011 Tak jsem nevydržel a zkusil jsem jemně 10kou stranovým klíčem utáhnout matičky co drží víko a po cca 300km jsem kouknul a zdá se že únik oleje ke svíčce je menší,ale trochu to ještě sákne.bojim se víc zabrat abych to neutrhl a momentový klíč tam bez sundání sání nevrazim.pro info by se měli matičky utáhnout na 10Nm. Citovat
Kobrik Vloženo 3. Květen 2011 Vloženo 3. Květen 2011 (editace) Tak jsem byl dnes za mechošem. Odhadem mi říkal cenu. Oprava by vyšla na cca 1500,- + cena za těsnění, což si myslím, že je dost pohoda . Po výplatě jdu do toho. Editováno: 3. Květen 2011, autor: Kobrik Citovat
fester777 Vloženo 11. Květen 2011 Vloženo 11. Květen 2011 tento tyzden som to menil na motore AGU . Zvladne to aj uplny laik vysrobuje zapalovacie cievky , par srobov ktore drzia veko a da sa dole veko . Potom pride na rad benzin a srobovak a skrabat a skrabat pripaleny olej na veku . Ma tam ist vonkajsie a vnutorne tesnenie . Takze pohoda , jednoducha vec , s vycistenim tak na 2 hodinky roboty 1 Citovat
Junker Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 prave to idem robit , no nie ja ale moj servisak vravel len pristav a raz dva hotove :-) len rad by som vedel aku znacku toho tesnenia mam kupit lebo su sady od 18 euro ale aj za 40 nasiel som ELRING , FEBI BILSTEIN , victor reinz, dakujem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.