Jářek Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Chlapi dnes rano se kouknu z okna a auticko pryc kouknete na mou galerii, byla odcizena v Karvine 7 dne 25.4.2011 mel jsem na ni nova RSW 17. kola , pneu Pirelli 225/45, 2 dny nove budiky RS a mela stribrnou brvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jářek Vloženo 25. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 To je ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Tak to fakt naštve,byl to pěkny kousek.Byt tebou tak zkusim ještě projet okoli jestli neni nahodou někde odstavena.Jsou to pěkni hajzlici,ruce a nohy jim zpřeražet.Přeji at se najde.Nějak zabezpečenou jsi ji měl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jářek Vloženo 25. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 klasika, nic a ani pojistku a to mame male mimino co kazdou chvili potrebuje k doktorovi atad.atd.atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Hnus .Před měsícem v Karviné kámošovi šlohli Fabku a bohužel se nenašla.Tak přeju ať máš víc štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Tak to je mi lito :-( snad se najde i kdyz nechci byt najivni ale neverim tomu :-(V te Karvine se nejak moc krade,verim ze to bude stejny geng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor60 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ta už brázdí silnice v Polsku, prostě pešek měl jsi mít alespoň pojistku proti krádeži to víš doba je zlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 dej to na OC forum je tam spostu kluku okoli karv, ci čes.tešina kdyby zahledly jinak mi to je lito snad se najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Tak to je mi tě líto chlape, měls to pěkný Mám stejnou, akorát jinej motor. Asi je to naivní, ale přeju, aby se našla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Kámošovi ukradli taky octavu stribrnou cca pred 3týdny v Havířove...policajti mu řekli,že už je to 5případ za víkend...vše octavie stříbrné:-(. Slyšel jsem o gangu z Polska,tam to prý miizí na díly...Jsou to kur.y zlodějské!!!!pořezat a posolit!!!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 tvrdá daň za otevření hranic, od nás oktávek zmizela překná řádka na Slovensku hned jak uřezali závory .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Chlapi dnes rano se kouknu z okna a auticko pryc kouknete na mou galerii, byla odcizena v Karvine 7 dne 25.4.2011 mel jsem na ni nova RSW 17. kola , pneu Pirelli 225/45, 2 dny nove budiky RS a mela stribrnou brvu Nechápu, vždyť si měl garáž... to ti čorkli z ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 pokud napsal, ze rano kouknul z okna a auto bylo pryc, tak asi v garazi nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jářek Vloženo 10. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Zdravim panove, dlouho jsem tady na foru nebyl, co noveho? Koukam Octavky se stale kradou jako nic. Koukal jsem na me fotky, byla pekna a porad me to sere ze mi ji ukradli, smejdi jedni. Jinak si myslim ze v tom maji prsty i ti policajti , tyden pred tim nez mi zmizela me zastavili a vyptavali se kolik me staly kola a chvalili a okukovali, takze klidne podle me obcanky mohli dat tip... na te a te ulici je takova Octa... samozrejme ze to tak byt nemuselo, ale yz Vas napada cokoli. Asi zalozime sami patraci skupinu a do nich, tolik se hlavne tady na Karvinsku kradou a cajtum je to jedno, kdyby chteli tak na ne kapnou, ale.......... Je to na howno , omluvte me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 uplne te chapu, kdyby se to same stalo me tak si uvazu asi masli na nejblizsim strome, opravdu nevim co bych delal. Jinak to je nermalni ze je policie lhostena ke kradezim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 (editace) Jarek docela bych i s tebou souhlasil ze policajti jsou mozna spjati se zlodejema a podle tve obcanky daji tip a zlodeji si jen pocihaj par dni kdy kam chodis .. v čr je mozne opravdu vse vubec bych se tomu nedivil .. je me moc lito ze ti ji ukradli Uz sis nekoupil auto zadny ze zde nechodis?U nas u baraku nejakemu chlapovi ukradli megana myslim ale hned druhy den po tom co si ho koupil! Chtel si ho ten den pojistit .. policajti se na to vysrali okamzite .. Editováno: 11. Říjen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jářek Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Ale jo, koupil jsme prave Megana Coupe 1.6 ,jednou jsem ho uz mel ale r.96 a ted mam 2000 jsem spokojen , ale vis jake to je, mame male dite, hypoteku na byt a ukradnou ti auto, porad mam nervy, ted mam dalsi pujcku na auto no, fakt na pytel, takovi hajzlove ti uplne vsechno pokazi a kazdy na to sere ach jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 No je to smutny zadluzeny az po usi a jeste ti auto ukradou divim se ti ze to zvladas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Zdar Panove,sem na tom podobne,sen se zozplinul,krasny auto je pric...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jářek Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 I tobe??? Tak to je hnuuus, co na to rict priteli, ruky jim trhat. Je mi te taky lito, je to nenormalni co se deje v tomto ohledu, porad je mi jasny ze jsou horsi veci, jako napr. zdravi.... bohuzel ja ani toto nemam, ale kez by ti ji nasly, i kdyz... sam vis jak to chodi, Preji pevne nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Jařeku,prej odpoledne jak mi ukradly auto,tak u nas u vesnici jezdilo pomalu auto 2 Bili a 2 cigani v nem.Jezdilo pomalu a neco hledaly neco v kazdy ulici.Pak prijely do hospody a zeptaly se tam jednoho,kde bydli ten slovak co tady prodava dum (hledaly mne). Tak jim vysvetlil kdy bydlim ja prisel po odpoledni po praci domu,a parkoval pred barakem. A kolem 3:00 rano prijely ukrast auto Rano kolem 7:30 se mne manzelka pta,kde mas auto? A ja na to no predce pred Barakem,a ona ze tam neni..... Vybehnu ven a uz jen strepy,tam kde sem stal vecer Zustaly mi jen oci pro plac. Mnel sem dat auto na dvur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Je to smutne ale myslim si ze ani na dvore by jsi ho nezachranil. Proste a jedine sundat nalepky typu 1.9 TDI Laurin a clement a nechat si zabudovat construct a Sherloca pokud uz mas takove auto nic jineho nejde delat .. a kdyz ti sherloc zavola rychle sehnat basebolku a jed za nima s druhym autem a az to auto najdou a ti zlodeji budou pobliz tak jim tak roztriskat drzku ze je ani nejlepsi plastici nedaji dokupy a polamat jim ruce a nohy! Takovi hajzli si nezaslouzi ani zit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Tak to by tě obvinili z těžkého ublížení na zdraví s doživotními následky a ještě by jsi mu platil potom co by jsi si to odseděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 tvrdá daň za otevření hranic, od nás oktávek zmizela překná řádka na Slovensku hned jak uřezali závory .... a některé při typování dalších chyti, a byli to tmavší slováci takže se na to ti PaCH nevys.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 (editace) V nasem state je mozne vsechno ale s nasimi zakony by me stacil trochu lepsi pravnik a odesel bych s podminkou a jeste bych se proslavil v TV NOVA a byla by z toho kauza na 10 let .. ale uz to je Editováno: 16. Říjen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.