redick00 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Zdravím všechny, nevěděl jsem kam přesně toto téma zařadit a nakonec jsem to umístil do sekce motor. Můj problém spočívá v tom, že když mám motor studený, tak při jízdě kolem 2000 otáček slyším od motoru divné rezonování a drnčení. Při zahřátem motoru je to lepší. Auto má najeto 15 000 km, lonské výroby. 1,9 TDI 74 kW O1 Tour. Čím myslíte že by to mohlo být? Auto jede pořád stejně, jen to drnčení. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Dej si to sekce Octavia II, to bude možná lepší. Ale jinak zkus věšteckou kouli, protože ti tohle nikdo po netu nezodpoví . Toho může být spousty a spousty. Jo a když to máš v záruce tak si s tím zajeť do servisu ať ti to omrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 alebo sem hoď odkaz na nejaké video,kde sa to bude dať počúvnuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.