Červenec 3, 200619 r Odkladaci schranka pred spolujezdcem ma dvojite dno. Jeho demontaz mozna je, musis vyndat celou schranku a pak na to prijdes sam. To se takhle tezko popisuje.
Červenec 3, 200619 r Ja to taky zjistil asi az po roce Ale bacha, dvojite dno je az od vybav comfort/ambiente nahoru. Nizsi vybavy ho nemely.
Červenec 3, 200619 r Ja si dvojite dno dokupovaval... Instalace otazky 10 minut... Cepy ktere drzi to dvojite dno lze vyndat jen pri vyndane cele schrance...
Červenec 3, 200619 r RS ho ma taky. No to jsem jelen Bych se vsadil,že RS nemá dvojité dno..asi špatně koukám...ale budu věřit "ostřilenému"
Červenec 3, 200619 r no jeste pridam jeden postreh, u predesle fabie (elegance s klimou) nebylo dvojite dno.......
Červenec 3, 200619 r Jsem si jist, ze RS ho ma. Kamarad ma v rodine dve a obe maji Klaca: Zkus se mrknout, treba ho tam mit budes Zvlast, pokud jsi menil schranku za cernou
Červenec 3, 200619 r Ajo vlastne... No vomrkni to Jeste me napada jak to zjistit aniz bys musel jit k autu... Mas schranku hlubokou nebo melkou? Tzn. jestli ti dno zacina na stejne urovni jako je spodni hrana vyklopneho deklu nebo jestli mas dno jeste pod touto hranou?
Červenec 3, 200619 r tak sem si to cvičně rozhodil a schránku mám bez dvojtyho dna, je až dolu, i tak je kua malá!!!, už sem právě doufal že by mohla jít zvětšit a vono hovno!
Červenec 3, 200619 r prave tou polickou prispejes k tomu, za tam ulozis vic veci (vic teda ne), ale je to lip naskladany......... pod polickou mam CDcka a ječste nejakej bordel a nad tim mapu ostatni kraviny, co vzdy nosim s sebou......
Červenec 4, 200619 r Jojo, chtělo by to, taky netuším o co jde:-) No auto tady zrovna nemám, abych to nafotil, ale nic na tom není. Prostě jen v místě, kde se schránka zužuje, je takový plastový odklápěcí deklík, který tu spodní zůženou část zakrývá, takže to vypadá, že už tam ten užší spodek vůbec není...
Červenec 4, 200619 r Tak vcera jsem se dival a uz vim o co jde. Ten sklapeci deklik tam z vyroby nemam, je pryc. V prirucce k autu je schranka zobrazena na obrazku a predeleni schranky je tam vyznaceno cervene.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.