Lanny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 I tak je to možné Ríšo, nebylo by vhodné opět ten seznam posunout dopředu, aby byl na očích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) CAJDA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 + 1 (dvě noci chata po dvě osoby) MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)? Aby jsme to měli pořád na očích :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 vím že si to můžou všichni najít,ale pro usnadnění to dám hned tady: GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Ahoj bando Tak jsme pro vás připravili vespolek plán akce na sobotu 14.5.2011. Plán je následující: 10:00 – 11:00 Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E) Ubytování Prohlídka okolí a zjištění možností večerního juchání 11:00 – 13:00 Přesun do Znojma cca 26Km Prohlídka Znojma 13:00 – 15:30 Přesun do Lechovic cca 13Km Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ V případě zájmu nákup vína u místních vinařů 15:30 – 17:00 Přesun do kempu přes Znojmo Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu 17:00 – do skonání Bude Ѿ (prdel) Trasa: Vranovská pláž - Znojmo Znojmo - Lechovice Lechovice - Znojmo Znojmo - Vranovská páž Celkem cca 80Km Dobrou náladu sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Hezky jste to kluci ušatí udělali! Víťo, je vidět, že s Ríšou jste sehraný, díky Vám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Ano přesně tak Víťo super práca !!!!! Už nezbývá než se těšit !!!! A připravit pajšl !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 super super super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Jen aby jste to všichni věděli. Teď si píšu s Laamem a prý doveze čerstvý rum a 12-ti leté slovenské klobásky. Tak dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) Libore , Libore, nebolo to naopak ??? a TY sa opovaz neprist. Tha uvidis diabla v lufte srat. Editováno: 5. Květen 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) Tady mě někdo chce donutit porušit moji odtučňovací kůru, už teď se mi sbíhají sliny No hlavně, že to bude "super, super, super" Editováno: 5. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 A do teho moje slivovica !! ?? No ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 To bude chtít přípravu, abych ten alkohol vstřebal . Na letošek mám velkou změnu ve výbavě vozu - dálniční známku tak můžeme vyrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 tak koukám je na co se těšit ještě to počasí a je to ideál jinak kluci klobouk dolu organizaci máte na výbornou tak snad se nám to povede a bude to super super super jak zde již padlo toto slovní spojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 ted tak přemýšlím co hodim do placu já jako zápisný no na něco snad s partnerkou přijdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 A do teho moje slivovica !! ?? No ? no jejej to zas bude v alejích nablito ještě že jsem abstinent se vám pak budu tlemit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Ale nech na hlavě, třeba si dáš taky !! A ty jsi z Rakovníka ? Minulý týden jsem byl pracovat v Olešné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 jsem kousek od Rakovníka martine a třeba jo no taky jsem neřekl od koho bude v těch alejich nablito co si dělal na olešné odkud že jsi ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Pánové dostal jsem se sem až teď a koukám jak je tady veselo. Laam je s tím diablom mě dostal do kolen. Živě jsem si to představil a bolí mě břicho od smíchu. Fakt se na něj a tu jeho mačku těším. To zas bude náročný vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 povinost, aby bylo na vrchu ! Jinak Ríšo, už Tě přešlo bolení toho břicha? Taky jsem zvědavej a nejen na mačku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 tak z Písku nakonec pojedem nejspíš 3 auta,jihočeský komando se malinko rozrostlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 povinost, aby bylo na vrchu ! Jinak Ríšo, už Tě přešlo bolení toho břicha? Taky jsem zvědavej a nejen na mačku! aj na toho dabla co ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 A nikdo to nepopožene nahoru Jinak Laame, hlavně na toho diabla ! Přeci si nenechám ujít takové představení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) ÁÁÁÁ OPĚT :help:To je strašný, teď jsem to zazdil i já sám! Editováno: 6. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Ale že je tady frmol!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Nazdar hošani, tak koukám, že už je i program. Je super, všechna čest tvůrcům, moc se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.