Martin Superb Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Zdravím, rád bych se zeptat, jaký má být Správný tlak v pneumatikách 1,9 TDI 17" litý kola přední a zadní? Nikde jsem to tu nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 když otevřeš víčko nádrže tak bys to tam měl mít vypsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Zdravím, rád bych se zeptat, jaký má být Správný tlak v pneumatikách 1,9 TDI 17" litý kola přední a zadní? Nikde jsem to tu nenašel. Díky Ja davam 2.4 kdyz jezdim jen po meste nezatizen a jak jedem na dovcu tak podle tabulky na vicku od nadrze myslim 3,0 vzadu a ve predu 2.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Ja davam 2.4 kdyz jezdim jen po meste nezatizen a jak jedem na dovcu tak podle tabulky na vicku od nadrze myslim 3,0 vzadu a ve predu 2.6. ¨ Až tak hodně? To já celou dobu jezdíl ve předu 2,2 a vzádu 2.0, ale jezdím jen sám. Kouknu na víčko. jen nevím, jestli tam budou správné údaje, když v techničáku mám napsáno, že mám 16" kola a ve skutečnosti mám 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 ja to mam na 2,2 vpredu aj v zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Až tak hodně? To já celou dobu jezdíl ve předu 2,2 a vzádu 2.0, ale jezdím jen sám. Kouknu na víčko. jen nevím, jestli tam budou správné údaje, když v techničáku mám napsáno, že mám 16" kola a ve skutečnosti mám 17" Mrkni na vicko a tam je to presne. Ted nevim presne ale 3.0 je opravdu na zadek pri zatizeni (graficky vice postavicek) mam 17 kola a ve predu tech 2.6. Kdyz jsem ted menil kola na letni tak i v servisu mi tam dali sami od sebe 2.4 na vsechny kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) ja mam 2,5 za studena, pokud se projedu a zahrejou se gumy a zmerim to tak se to ke 3 dostane.... kola 18 Editováno: 4. Duben 2010, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Tady je to jasne a dokonce na zadek 3.2 pri zatizeni (ale ja osobne davam 3.0) pneu.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) Zajímalo by mě, jaké hodnoty huštění jsou uvedeny na víčku nádrže u Octavia RS na kolech 205/50/17 ? Sorry umístil jsem ve špatné kategorii Editováno: 19. Duben 2010, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) Na Superba je 2.2 málo i kvůli spotřebě, já mám 2.4 a když jedu naloženej dávám 2.6 Je uplně jedno, jestli tam máš 16ky nebo 17ky kola ... Editováno: 19. Duben 2010, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 uz rok jazdim cca na 2,6 avsak po meste sa mi to zda hodne tvrde. chcel som to doslova podhustit na 2.0 a vzadu 1.8 (pneu 225/45 R17), je to uz malo, alebo da sa to prezit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Já mám taky 225/45 R17. Tlak mám 2.4 a nezdá se mi to nějak extra tvrdé, u tlaku 2.6 už to je poznat víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Já mám taky 225/45 R17. Tlak mám 2.4 a nezdá se mi to nějak extra tvrdé, u tlaku 2.6 už to je poznat víc.. čůůs,já už jsem dva dny bez supa ale měl jsem tam stejný rozměr jako ty a tlak 2.7 ,uplně cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No po par dnoch mozem povedat ze to je celkom rozdiel, predtym 2,6 teraz 2,0 Hrboly ktore ma predtym hnevali, doslova to tade buchalo su teraz ovela lepsie. Kvoli bezpecnosti ale predok asi dofuknem na 2,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 já mám 18 225/40 a jezdím tlak 2,2 a je to akorát, není to tvrdé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darbujan Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 prosím jestli by nemohl někdo nafotit štítek tlaků pneumatik z výčka nádrže ,u mě není nejlépe z 1,8T ale to asi bude stejný mr 2004,děkuji za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Tady to máš, na tom štítku jsou snad asi všechny motorizace, takže snad ti to poslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Kurva, doprdele a nevím co ještě! To jste všichni nováčci tak degenerovaní? Co sem lezete, když neumíte chvíli hledat. To je stále dokola!!! Stopoval jsem si to a trvalo to 24 vteřin než jsem to našel! Chce to jen hledat !!!! http://forum.skodahome.cz/topic/87872-spravny-tlak-v-pneumatikach-19-tdi-17-lity-kola-help/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Teď jsi mě urazil taky, já jsem sice nováček na fóru, ale jen mu odpovídám, tak snad nejsem kvůli tomu už taky degenerovaný a za celou dobu co tu jsem, tak jsem nezaložil žádné téma, které by tu už bylo, takže příspěvek jestli jsou takoví všichni nováčci mi přijde přehnaný. Chápu, že teď tady těch méně chápavých bylo dost, tak tě to už sere, ale směřuj to radši konkrétně k autorovi, který založil téma. Jinak díky a nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Na tebe to nebylo. Jen jsi mě o chvíli předběhl tak se nečerti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Okej, tak to pak všechno dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darbujan Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 díky moc já to chtěl v tej černej metle děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 není zač, ale jak píše žralok, příště radši déle hledej . Jinak když už jsem ti poslal ten štítek, tak si nahusti nasprávno pneu a dejeď se ukázat na sraz do Vranova 14.5. ať je nás co nejvíce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.