Krtek6 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 (editace) ahoj...kamarádi kolegové..mohli byste mi prosím pomoci?..potřeboval bych vědět, v kterém městě nebo kde se nachází stavba na obrázku.. potřebuji to pro jednu hru, které se účastním..víc info nemám. mám jenom pouze tento obrázek a legenda je : _ _ _ _ _ _ _ _ 4 a tu taky nvím jak luštit... díky EDIT: tak k dnešnímu dni mám 8 z 9+1 nápovědy.. města na fotkách jsou: PROSTĚJOV KUTNÁ HORA BRUNTÁL ČESKÉ BUDĚJOVICE PLZEŇ PŘEROV OTROKOVICE HRADEC KRÁLOVÉ ale vůbec nevím co by mohlo být tajenkou...chybí poslední 2 nápovědy...napadá někoho něco? Editováno: 8. Květen 2011, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Jihlava ani Pelhřimov to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 už to mám... je to Prostějov .. zítra kdyžtak bude další..pokud nebudu vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.