RanT Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Zdarec, už si nevím rady.. Mám výbavu Elegance. Bi-xenony, light asistent, dle popisu má mít (LIGHT ASSISTANT" ("COMMING HOME", "LE- AVING HOME","TUNNEL LIGHT","DAY LIGHT"). Jde mi o toto: chci aby během dne svítily jen mlhovky (bez xenonu) a ty se pripojovaly jen kdyz klesne viditelnost (tunel, dest, vecer). Navic chci, kdyz jedu po meste (funkce rika do 40km/h) aby se pri zataceni volantu rozsvecely prave nebo leve mlhove svetlo.. , samozrejme kdyz sviti hlavni svetla a mlhovky nejsou vyuzivany (napr.ve tme, vecer apo). Neumim to za boha nastavit, pres menu v aute to nejde, proste mi porad sviti xenony... at je den, noc apod. Pritom to COMMING HOME", "LE- AVING HOME" mi funguje a jde vypinat a zapinat z menu, ale ostatni ani v menu nenajdu.. Kdyz jsem si auto objednaval (je koupene uplne nove, na objednavku v nemecku) tak mi ani zadne navic doplneni ke svetlum nenabizely, predpokladam tedy, ze mam max. vybavu, co se svetel tyce... Diky moc za pomoc... PS: menu mam v CZ Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Jak ho máš dlouho? Jsou v mlhovkách dvě žárovky nebo jen jedna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Mozna blbej dotaz ale pro jistotu mas spinac nastavenej na AUTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanT Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Zdarec, zadnej dotaz neni blbej...)) Na me musite jak na blbce... Takze: a) v salonu jsem jej prebiral v 2/2009, objednani (10/2008) a myslim ze i vyroba probehla pri konci 2008. V nemecku bylo 16tydnu cekacka, proto takove tahle terminy zda mam 2 zarovky nyni nevim, ale samozrejme kouknu, auto ma totiz nyni bracha a je na ceste do francie, ale ted si to fakt ani netypnu... c) zkousel jsem v poloze 0 i AUTO, ale nefunguje, nebo neumim zapnout ani v jedne z techto poloh... byt jsem se klonil vice k poloze AUTO, ale bohuzel :help: Moc diky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Tvé auto nemá ještě denní světla v mlhovkách a dokáže svítit jen přes hlavní světlomety. Máš 2 možnosti: Nové mlhovky s denním svícením + relé nebo Nové mlhovky s denním svícením + nová jednotka BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Tak už máš aspoň jasno. Tady je o tom diskuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanT Vloženo 3. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Tak to jste me nepotesili... ale co se da delat, nejak to zkusim doresit. Diky za odkaz na vlakno, je tam info az hafo.. JESTE dotazek: a co ta funkce CORNER??? Ta taky funguje az po vymene tech mlhovek???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 funkci Corner by mel mit snad kazdy superb aktivovanou uz z vyroby - i model 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanT Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 No v to jsem doufal, ALE, skutečně mi světla takto nefungují, to jest ta funkce CORNER... A v menu to ani nemuzu najit, abych si ti zapnul... Je nutné mít přepínač světel v nějaké pozici aby CORNER fungoval? Myslím, 0 /auto apod... Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 musis mit zapnuta svetla - auto nebo rozsviceno v menu to nenajdes, muselo by se to nakodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanT Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 No v to jsem doufal, ALE, skutečně mi světla takto nefungují, to jest ta funkce CORNER... A v menu to ani nemuzu najit, abych si ti zapnul... Je nutné mít přepínač světel v nějaké pozici aby CORNER fungoval? Myslím, 0 /auto apod... Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) v menu to neni - musi byt zapnuta potkavaci/dalkova svetla, at uz v pozici auto nebo rucne zapnute, rychlost auta do 40km/h, pak pri zatoceni volantem nebo spusteni blinkru se rozsviti prislusna mlhovka. Pri zarazeni zpatecky se rozsviti obe. Pokud ti to nefunguje, je velmi jednoduche to nakodovat. Je o tom mnoho prispevku v sekci OII facelift. Editováno: 4. Květen 2011, autor: Marty8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanT Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Cauky, tak jsem to zkousel, tu zpatecku, zapnout blinkr apod.... NIC. Koukal jsem na tu mlhovku, mam 1 zarovku... I ta by mela umet CORNER? Jinak jsem si uvedomil, kolega ma superba s nizsi vybavou a o 4 mesice starsiho a CORNER ma...( a ja ne... Tak co s tim? Da se to kodovat? Jak? Kdo poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 i s jednou zarovkou to umi corner - pokud ti to podporuje jednotka tak neni problem dokodovat (podporovat by to mela)... kodovani je v sekci s OII a jinak kdyz pripojis VAG tak to tam mas v labelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 v BCM jednotce (09) aktivovat bit 7 v bytu 14 a bit 6 v bytu 26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.