Přejít na obsah

Mlhovky + parkovacky

gdanx

Doporučené příspěvky

Jezdite nekdo od 1.7. s kombinaci mlhovky + parkovacky? Pokud ano, uz vas zastavili?.. nejak se mi tema xenonama proste svitit nechce :) .. pak by me zajimalo, pokud budu svitit kombinaci viz vyse, urcite se dopoustim prestupku .. nevim jak se ted nove definuje, ale vim ze bez rozvicenych potkavacich svetel se mlhovky pouzivat nesmeji ... to neresim, resim to, jak to ten policajt bude resit, jestli to vezme jako ze vubec nesvitim = ztrata 2 bodu, nebo jestli svitim, ale dopoustim se prestupku, ktery treba bodovan neni .. jelikoz mame u ucty mlhovky v hlavnim reflektoru, domnivam se, ze budou brat auta ktery nesvitej vubec a na dalku nemuze poznat jestli svitim jak mam, nebo ne .. no nechme se prekvapit ;)

Já tuto kombinaci používám když třeba jedu unás po vsi do krámu nebo za kámošema,no a i ve městě když jenom popojíždim atak,přece nebudu rozsvicet xenony kůli 1km.A žeby zrovna u octy ty mlhovky nějak oslňovali to sem si teda nevšiml.A benga???Už sem je potkal tolikrát a nikdy mě nastavěli,proč taky když svítim. :D:p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci,kupte si světla pro dení svícení a je ne?už se to tu řešilo tak hledejte.to pak jen zapnete klíček a máte vystaráno,výhoda je že to svítí jen v předu,nevýhoda je pořizovací cena konkretně u hella ,zase na druhou stranu když vás chytí policajti bez světel tak dostanete 2tis. pokutu,takže když si uvědomíte že návratnost je při první silniční kontrole ...!2 nevýhoda je že někteří frajeři zapomínají za šera přepnout normal světla.jinak bych mlhovkama nesvítil ani ve dne,efekt to nemá žádný ten odběr proudu je ve vatáži stejný,pro xenonáře jsou lepší ty dení světla.zdar.

Odkaz ke komentáři

Potkal jsem uz dostkrat octavky co svitili mlhovkami a nikdy zadne oslneni navic z dalky nepoznas jestli sviti xenonem nebo mlhovkou poznas to az jsi hodne blizko neho. Kazdopadne vzdycky muzes rict ze zrovna jedes za mechosem ze ti neustale startuje levy xenon a ze ho nechces odpalit tak radeji ten kousek projedes s mlhovkama aby jsi byl alespon nejak osvetlen ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...