Přejít na obsah

Skoda felicia -autoradio

Doporučené příspěvky

Dobry den chci se zeptat nebo spis poradit koupil jsem si novy autoradio ale to autoradio je jen 2x25w a na felde mam vepredu 2 a vzadu kdyz sem odelal stare radio tak sem nasel cokoladku kde bylo snad 16 ruznych dratu (zelena,zelena s cernym pruhem,modra,modra s cernym pruhem,zluta,cervena,hneda,hneda s cernym pruhem,seda,seda s cernym pruhem,cervena,cerny) atd je mi jasne ze ty s cernym pruhem budou nejspis (-) a ty norm (+) ale mam problem skousel sem to zapojit podle navodu a neslo mi a kdyz to skousel kamradt tak mu slo takze sem nejspis delal neco ja spatne zapojil jsem norm cerveny,zluty,modry,zeleny,cerny ale to se mi nezapne ani radio ... kdyz sme to skousel jinak tak tam byl cerveny drat na otocku propojeny ze byl vedeny cerveny drat a potom byl rozdeleny na 2x .. takze kdyz sem zapojil zluty a cerveny drat do toho rozpojeneho cerveneho tak to najedno slo jak display tak ovladani cerny do cerneho ... ale modry sem nemohl zapojit do modreho a zeleny do zeleneho protoze neslo repro takze sem musel zapojit ... uplne jinak (zeleny=zeleny,modry=modry,zluty do hnedeho,a sedy do hnedeho)jede mi radio ale vzdy kdyz nastartuji motor tak mi v reproduktorech piska celou dobu jeti autem.tak prosim o radu jinak vsechny tyto kabely co sem napsal tam jsou + ty minuskovy (zeleny,hnedy,modry,sedy..ale vsechny sou s cernym pruhem takze nejspis (-) nevim co stim poradte. Dekuji

post-64691-0-52425300-1304500924_thumb.j

post-64691-0-96034300-1304500996_thumb.j

post-64691-0-91520600-1304501062_thumb.j

post-64691-0-43994300-1304501131_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...