Květen 17, 201114 r Finsko/Svedsko, ne? Nebo tak nekde. No, do Slovenska jsem si sliboval ze pojedu a nejel, tak pristi rok to taky nevidim.
Květen 17, 201114 r jj, přesně tam. fanoušci to budou mít taky relativně blízko, tak by mohli mít hokejisti domací prostředí
Květen 17, 201114 r áno bude to vo Fínsku a Švédsku..hlavným organizátorom sú Fíni,čiže finále bude v Helsinkách.. v roku 2013 si úlohy vymenia...
Květen 18, 201114 r tak to je bomba, když to člověk vím takhle dopředu, někam si to napíšu a šel bych se podívat na nějaký ten zápas, když to člověk bude mít za humny
Květen 18, 201114 r zajímavý rozpis turnaje http://hokej.sport.cz/clanek/186587-hokejovy-sampionat-v-novem-za-rok-budou-mit-cesi-ve-skupine-rusy-a-svedy.html
Květen 22, 201114 r A znáte tenhle: Na slovenském letišti přistane speciál, když se zastaví, přistaví schody a když se otevřou dveře, vyleze z letadla Ovečkin, sejde na přistávací plochu a říká přítomným novinářům,pořadatelům a funkcionářům: " Přijel jsem, protože mě Bůh požádal, abych Vás naučil hrát hokej.". Všichni se radují, jen jeden funcionář hokeje říká: " Nooo, to je sice hezký, ale nechápu, proč zrovna Jágr poslal tebe."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.