Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

koukam ze tech cervenejch Roomstriku bude dost, ja sem taky objednal cervenyho .)

Jen ted jeste spekuluju s tim, ze jeste doobjednam ESP, protoze jsem se milne domnival, ze protiskluzovy system ASR umi uzaverku diferencialu. Jenze jsem se ze stahnuteho manualu docetl ze elektronicka uzaverka diferencialu EDS je pouze soucasti ESP. Docela me stve ze o techto system je vsude malo informaci a ty co jsem nasel si kolikrat protireci.

Minulou zimu se mi nekolikrat stalo ze jsem zapadl v horach tak blbe ze jedno predni kolo se tocilo jak blazen a druhy ktery stalo na tvrdym podkladu se ani nehnulo. Naivne jsem se domnival ze toto bude umet osetrit ASR, ale podle vseho jeste potrebuju EDS. Ma s tim nekdo zkusenosti?

Právě jsem si přečetl mail, že můj vůz bude k dodání o dva týdny dříve. To potěší

koukam ze tech cervenejch Roomstriku bude dost, ja sem taky objednal cervenyho .)

Jen ted jeste spekuluju s tim, ze jeste doobjednam ESP, protoze jsem se milne domnival, ze protiskluzovy system ASR umi uzaverku diferencialu. Jenze jsem se ze stahnuteho manualu docetl ze elektronicka uzaverka diferencialu EDS je pouze soucasti ESP. Docela me stve ze o techto system je vsude malo informaci a ty co jsem nasel si kolikrat protireci.

Minulou zimu se mi nekolikrat stalo ze jsem zapadl v horach tak blbe ze jedno predni kolo se tocilo jak blazen a druhy ktery stalo na tvrdym podkladu se ani nehnulo. Naivne jsem se domnival ze toto bude umet osetrit ASR, ale podle vseho jeste potrebuju EDS. Ma s tim nekdo zkusenosti?

Je to tak. Ani do Fabie už EDS nedavají :angry: dokonce i Octavia Tour o něj přišla. Přitom to musí být jen záležitost software, když to umí ABS+ASR. Na EDS jsem si zvyknul u tátovi O1 a je to dobrý pomocník. Samotné ASR je sice hezká věc, ale při rozjezdu moc nepomůže.

Radši si pořádně ověř, jestli bude EDS funkční aspoň u toho ESP. Bylo by to sice už do nebe volající, ale při pohledu do ceníku tam u Roomstera EDS uvedeno není. A třeba O2 ho v ceníku u ESP uvedené má...

sranda je, ze ani prodejce v tech zkratkach ASR, EDS, atd nemel uplne jasno.

podle manualu k Roomsteru stazeneho ze stranek Skody, ma ESP obsahovat: ASR, EDS, ABS a brzdovy asistent. Tak predpokladam ze to tam je, akorat sem idiot, ze jsem si to neprecetl pred objednanim, takze celkova cena jeste poposkoci o 12kkc :(

Tak tohle je můj Romča. Později dostane ještě jiné botičky a možná něco navíc, uvidíme.

Upraveno od foromen

• 3 týdny později...

Už to pomalu začíná...

post-56-1160825223.jpg

Tá červená vyzerá ozaj veľmi dobre! -_-

• 1 měsíc později...
  • Autor

Milda: Tak jsem byl v Treboni na vikend a rikal jsem si, dalsi Roomster u MP, a ted koukam, to tve foto je prave z Trebone... :)

Škoda Auto vyrobila půlmilióntý vůz a byl to červený Roomster

Půlmiliontý vůz

Mimochodem, ta fotografie půlmiliontého Roomstera je z března 2006, tedy pouze ilustrační.

To jo, ale o tom červeném Roomstru se píše i v textu

jasně, pouze použili fotku kterou již prezentovali, prostě ušetření času. nic jiného, a proč taky ne. Ale těší mě, že to byl zrovna červenej, protože ho mám taky. :):D:D:)

Upraveno od foromen

nápodobně

Len je otázne, či bol naozaj červený? Či to nespravili len tak formálne, aby nemuseli vyrábať nové foto. :huh:

• 1 rok později...

červenej Růůůmster je jak jahůdka viď Forčo??? :p

no jasnačka, že váháš. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.