mvh Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 koukam ze tech cervenejch Roomstriku bude dost, ja sem taky objednal cervenyho .) Jen ted jeste spekuluju s tim, ze jeste doobjednam ESP, protoze jsem se milne domnival, ze protiskluzovy system ASR umi uzaverku diferencialu. Jenze jsem se ze stahnuteho manualu docetl ze elektronicka uzaverka diferencialu EDS je pouze soucasti ESP. Docela me stve ze o techto system je vsude malo informaci a ty co jsem nasel si kolikrat protireci. Minulou zimu se mi nekolikrat stalo ze jsem zapadl v horach tak blbe ze jedno predni kolo se tocilo jak blazen a druhy ktery stalo na tvrdym podkladu se ani nehnulo. Naivne jsem se domnival ze toto bude umet osetrit ASR, ale podle vseho jeste potrebuju EDS. Ma s tim nekdo zkusenosti? Citovat
ntr23 Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 Právě jsem si přečetl mail, že můj vůz bude k dodání o dva týdny dříve. To potěší Citovat
rkonf Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 koukam ze tech cervenejch Roomstriku bude dost, ja sem taky objednal cervenyho .)Jen ted jeste spekuluju s tim, ze jeste doobjednam ESP, protoze jsem se milne domnival, ze protiskluzovy system ASR umi uzaverku diferencialu. Jenze jsem se ze stahnuteho manualu docetl ze elektronicka uzaverka diferencialu EDS je pouze soucasti ESP. Docela me stve ze o techto system je vsude malo informaci a ty co jsem nasel si kolikrat protireci. Minulou zimu se mi nekolikrat stalo ze jsem zapadl v horach tak blbe ze jedno predni kolo se tocilo jak blazen a druhy ktery stalo na tvrdym podkladu se ani nehnulo. Naivne jsem se domnival ze toto bude umet osetrit ASR, ale podle vseho jeste potrebuju EDS. Ma s tim nekdo zkusenosti? Je to tak. Ani do Fabie už EDS nedavají dokonce i Octavia Tour o něj přišla. Přitom to musí být jen záležitost software, když to umí ABS+ASR. Na EDS jsem si zvyknul u tátovi O1 a je to dobrý pomocník. Samotné ASR je sice hezká věc, ale při rozjezdu moc nepomůže. Radši si pořádně ověř, jestli bude EDS funkční aspoň u toho ESP. Bylo by to sice už do nebe volající, ale při pohledu do ceníku tam u Roomstera EDS uvedeno není. A třeba O2 ho v ceníku u ESP uvedené má... Citovat
mvh Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 sranda je, ze ani prodejce v tech zkratkach ASR, EDS, atd nemel uplne jasno. podle manualu k Roomsteru stazeneho ze stranek Skody, ma ESP obsahovat: ASR, EDS, ABS a brzdovy asistent. Tak predpokladam ze to tam je, akorat sem idiot, ze jsem si to neprecetl pred objednanim, takze celkova cena jeste poposkoci o 12kkc Citovat
foromen Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 (editace) Tak tohle je můj Romča. Později dostane ještě jiné botičky a možná něco navíc, uvidíme. Editováno: 28. Září 2006, autor: foromen Citovat
Maverick Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Vloženo 18. Listopad 2006 Milda: Tak jsem byl v Treboni na vikend a rikal jsem si, dalsi Roomster u MP, a ted koukam, to tve foto je prave z Trebone... Citovat
ntr23 Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Škoda Auto vyrobila půlmilióntý vůz a byl to červený Roomster Půlmiliontý vůz Citovat
foromen Vloženo 23. Listopad 2006 Vloženo 23. Listopad 2006 Mimochodem, ta fotografie půlmiliontého Roomstera je z března 2006, tedy pouze ilustrační. Citovat
ntr23 Vloženo 23. Listopad 2006 Vloženo 23. Listopad 2006 To jo, ale o tom červeném Roomstru se píše i v textu Citovat
foromen Vloženo 23. Listopad 2006 Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) jasně, pouze použili fotku kterou již prezentovali, prostě ušetření času. nic jiného, a proč taky ne. Ale těší mě, že to byl zrovna červenej, protože ho mám taky. Editováno: 2. Říjen 2008, autor: foromen Citovat
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Vloženo 26. Listopad 2006 Len je otázne, či bol naozaj červený? Či to nespravili len tak formálne, aby nemuseli vyrábať nové foto. Citovat
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Vloženo 2. Říjen 2008 červenej Růůůmster je jak jahůdka viď Forčo??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.