Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

koukam ze tech cervenejch Roomstriku bude dost, ja sem taky objednal cervenyho .)

Jen ted jeste spekuluju s tim, ze jeste doobjednam ESP, protoze jsem se milne domnival, ze protiskluzovy system ASR umi uzaverku diferencialu. Jenze jsem se ze stahnuteho manualu docetl ze elektronicka uzaverka diferencialu EDS je pouze soucasti ESP. Docela me stve ze o techto system je vsude malo informaci a ty co jsem nasel si kolikrat protireci.

Minulou zimu se mi nekolikrat stalo ze jsem zapadl v horach tak blbe ze jedno predni kolo se tocilo jak blazen a druhy ktery stalo na tvrdym podkladu se ani nehnulo. Naivne jsem se domnival ze toto bude umet osetrit ASR, ale podle vseho jeste potrebuju EDS. Ma s tim nekdo zkusenosti?

Vloženo
koukam ze tech cervenejch Roomstriku bude dost, ja sem taky objednal cervenyho .)

Jen ted jeste spekuluju s tim, ze jeste doobjednam ESP, protoze jsem se milne domnival, ze protiskluzovy system ASR umi uzaverku diferencialu. Jenze jsem se ze stahnuteho manualu docetl ze elektronicka uzaverka diferencialu EDS je pouze soucasti ESP. Docela me stve ze o techto system je vsude malo informaci a ty co jsem nasel si kolikrat protireci.

Minulou zimu se mi nekolikrat stalo ze jsem zapadl v horach tak blbe ze jedno predni kolo se tocilo jak blazen a druhy ktery stalo na tvrdym podkladu se ani nehnulo. Naivne jsem se domnival ze toto bude umet osetrit ASR, ale podle vseho jeste potrebuju EDS. Ma s tim nekdo zkusenosti?

Je to tak. Ani do Fabie už EDS nedavají :angry: dokonce i Octavia Tour o něj přišla. Přitom to musí být jen záležitost software, když to umí ABS+ASR. Na EDS jsem si zvyknul u tátovi O1 a je to dobrý pomocník. Samotné ASR je sice hezká věc, ale při rozjezdu moc nepomůže.

Radši si pořádně ověř, jestli bude EDS funkční aspoň u toho ESP. Bylo by to sice už do nebe volající, ale při pohledu do ceníku tam u Roomstera EDS uvedeno není. A třeba O2 ho v ceníku u ESP uvedené má...

Vloženo

sranda je, ze ani prodejce v tech zkratkach ASR, EDS, atd nemel uplne jasno.

podle manualu k Roomsteru stazeneho ze stranek Skody, ma ESP obsahovat: ASR, EDS, ABS a brzdovy asistent. Tak predpokladam ze to tam je, akorat sem idiot, ze jsem si to neprecetl pred objednanim, takze celkova cena jeste poposkoci o 12kkc :(

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

jasně, pouze použili fotku kterou již prezentovali, prostě ušetření času. nic jiného, a proč taky ne. Ale těší mě, že to byl zrovna červenej, protože ho mám taky. :):D:D:)

Editováno: , autor: foromen
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...