arnyy Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 zdravím pánové nevíte někdo kolik oleje příjde do motoru? -mám nachystané 3l oleje tak ať vím jestli mám přikoupit nebo jestli to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 tusim, ze v navodu k obsluze mam uvedeno 3.5L, ale obvykle davam kolem 3L a staci to, jen si hlidam, abych nebyl nad horni ryskou to jsou pak zbytecne problemy ze zasranou skrtici klapkou, coz je vseobecne zname... nejlip, kdyz si koupis pro jistotu o litr vic a budes ho mit do rezervy treba na priste, ne? ja vzdycky koupim 4L kanystr a kazdou 4.vymenu mam "gratis" :¨))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 tusim, ze v navodu k obsluze mam uvedeno 3.5L, ale obvykle davam kolem 3L a staci to, jen si hlidam, abych nebyl nad horni ryskou to jsou pak zbytecne problemy ze zasranou skrtici klapkou, coz je vseobecne zname... nejlip, kdyz si koupis pro jistotu o litr vic a budes ho mit do rezervy treba na priste, ne? ja vzdycky koupim 4L kanystr a kazdou 4.vymenu mam "gratis" :¨))) dík za radu dokoupim litřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 3 lt je po horní rysku (včetně filtru) tak pokud nežere olej tak bohatě stačí. Já plním cca 2,5lt na střed a v průběhu 15tkm 0,5lt doleju. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) zdar tak dík za info tak ja to vidím že to vyměním a kdyby náhodou pochybělo tak dokoupím at nekupuji zbytečně Editováno: 7. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 3 litry je akorát, já nalil minule cca 3,1 litrů a měl jsem přes rysku (motor to však nesežral, ani klapka není zaprasená) - takže tam bude nějaký rezerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 včera jsem měnil, nalil jsem 2,5 litru a má to lehce nad půlku, takže stačí. Olej mi to nežere. Ale stala se mi jiná věc, po dolití oleje, jsem nezavřel plnící otvor a nechal víčko položené v motoru. Pak jsem vesele ujel cca 40 km s vozíkem. No říkal jsem si, že to nějak nejede (líný jak prase), ale sváděl jsem to na vozík. Dneska jsem otevřel kapotu a všecko zaflákaný od oleje. Ale víčko mi v motoru zůstalo, bylo přískřípnuté pod kapotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 no ty jsi expert ale je fakt, ze me se stalo kdysi to same jeste na renaultu... aspon vis, na co muze byt dobry ten litr koupeny navic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 ale moc toho oleje nevystříkalo, je tam stále do půl rysky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 včera jsem měnil, nalil jsem 2,5 litru a má to lehce nad půlku, takže stačí. Olej mi to nežere. Ale stala se mi jiná věc, po dolití oleje, jsem nezavřel plnící otvor a nechal víčko položené v motoru. Pak jsem vesele ujel cca 40 km s vozíkem. No říkal jsem si, že to nějak nejede (líný jak prase), ale sváděl jsem to na vozík. Dneska jsem otevřel kapotu a všecko zaflákaný od oleje. Ale víčko mi v motoru zůstalo, bylo přískřípnuté pod kapotou zdar to pěkně a není tam ňáké čidlo které ukazuje ze je únik oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 ne, žádné čidlo tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.