Publikováno Květen 5, 201114 r zdravím pánové nevíte někdo kolik oleje příjde do motoru? -mám nachystané 3l oleje tak ať vím jestli mám přikoupit nebo jestli to stačí
Květen 5, 201114 r tusim, ze v navodu k obsluze mam uvedeno 3.5L, ale obvykle davam kolem 3L a staci to, jen si hlidam, abych nebyl nad horni ryskou to jsou pak zbytecne problemy ze zasranou skrtici klapkou, coz je vseobecne zname... nejlip, kdyz si koupis pro jistotu o litr vic a budes ho mit do rezervy treba na priste, ne? ja vzdycky koupim 4L kanystr a kazdou 4.vymenu mam "gratis" :¨)))
Květen 5, 201114 r Autor tusim, ze v navodu k obsluze mam uvedeno 3.5L, ale obvykle davam kolem 3L a staci to, jen si hlidam, abych nebyl nad horni ryskou to jsou pak zbytecne problemy ze zasranou skrtici klapkou, coz je vseobecne zname... nejlip, kdyz si koupis pro jistotu o litr vic a budes ho mit do rezervy treba na priste, ne? ja vzdycky koupim 4L kanystr a kazdou 4.vymenu mam "gratis" :¨))) dík za radu dokoupim litřík
Květen 5, 201114 r 3 lt je po horní rysku (včetně filtru) tak pokud nežere olej tak bohatě stačí. Já plním cca 2,5lt na střed a v průběhu 15tkm 0,5lt doleju. Tom
Květen 5, 201114 r Autor zdar tak dík za info tak ja to vidím že to vyměním a kdyby náhodou pochybělo tak dokoupím at nekupuji zbytečně Upraveno Květen 7, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Květen 7, 201114 r 3 litry je akorát, já nalil minule cca 3,1 litrů a měl jsem přes rysku (motor to však nesežral, ani klapka není zaprasená) - takže tam bude nějaký rezerva.
Květen 8, 201114 r včera jsem měnil, nalil jsem 2,5 litru a má to lehce nad půlku, takže stačí. Olej mi to nežere. Ale stala se mi jiná věc, po dolití oleje, jsem nezavřel plnící otvor a nechal víčko položené v motoru. Pak jsem vesele ujel cca 40 km s vozíkem. No říkal jsem si, že to nějak nejede (líný jak prase), ale sváděl jsem to na vozík. Dneska jsem otevřel kapotu a všecko zaflákaný od oleje. Ale víčko mi v motoru zůstalo, bylo přískřípnuté pod kapotou
Květen 9, 201114 r no ty jsi expert ale je fakt, ze me se stalo kdysi to same jeste na renaultu... aspon vis, na co muze byt dobry ten litr koupeny navic...
Květen 10, 201114 r Autor včera jsem měnil, nalil jsem 2,5 litru a má to lehce nad půlku, takže stačí. Olej mi to nežere. Ale stala se mi jiná věc, po dolití oleje, jsem nezavřel plnící otvor a nechal víčko položené v motoru. Pak jsem vesele ujel cca 40 km s vozíkem. No říkal jsem si, že to nějak nejede (líný jak prase), ale sváděl jsem to na vozík. Dneska jsem otevřel kapotu a všecko zaflákaný od oleje. Ale víčko mi v motoru zůstalo, bylo přískřípnuté pod kapotou zdar to pěkně a není tam ňáké čidlo které ukazuje ze je únik oleje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.