NoiseR Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Ahoj, dneska jsem delal pakarnu - vytahal komplet sedacky z auta, pujcil si Karchera prumyslovej cistic kobercu s nastavcem na calouneni a cistil sedacky - vysledek bomba, silene nadsenej atd, ale pri demontazi jsem zjistil, ze mam u spolujezdce strzenej pravej zadni zavit, co drzi lyzinu sedacky v podlaze - netusite nekdo, co s tim? Jak jsem na to koukal, je snad hladkej, protoze jsem vysrouboval ten sroub i s kusem zavitu (na sroubu byl po vysroubovani natocenej ve drazkach kov). Diky moc za vsechny rady - co jsem tak zbezne koukal, dostat se tam nepujde, aby se ta matka zespod vymenila nebo pod ni dala jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 nevím, asi bych to odvrtal a nalisoval novou matici - závit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Tak tak, a nebo vetsi sroub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 No kdyz tam je potiz, ze se dolu nejde dostat, nevim, jak to popsat, ale je to proste soucast podlahy, kousek je zvedlej, zespoda matice, ale dostat se k ni nemozno - alespon podle meho laickeho pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 No bude se muset otvor prevrtat a da se tam pak o neco vetsi sroub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 tohle jsem nedavno resil take. neni tam zavit, je tam pribodovana/prilepena matice. tzn musis vyndat sedacku, rozdelat plasty a vlezt pod koberec ( ja mel nastesti ten problem na sroubu u dveri ). v servise je to cca 1000 penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 OK, OK, diky vsem, poptam servis, protoze bych chtel, aby to dobre vypadalo, i kdyz to neni videt To znamena vsechny srouby stejny.. Ale jestli za to budou chtit 1000, strelim je A druhou ranu dostanou, jeslti mi uspini ty - ted - dokonale cisty sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Mám podobnej problém, jak jsi dopadnul v servisu?? ale i vy ostatní, jak jste to vyřešili?? napište zkušenosti, je to staré téma, ale jak to dopadlo jsem nikde nenašel... nevíte někdo co to je za velikost toho tisícihranu je to M10 nebo M12 ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ako sa toto môže stať? tam ta matica nie je myslim pribodovana ale je to akysi štvorček a da sa s nim hybať aby sa dalo ešte trochu so sedačkou manipulovať alebo čo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ja s tim jezdim porad, podle me to nejde jednoduse vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja si tiež myslím že to len tak nepojde..jedine skúsiť jazdiť bez toho šróbu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 No dobrý ale co když třeba potřebuju vyndat sedačku, chci vyměnit poškrábaný plasty na boku sedačky, ta asi jinak nejde.. než ji vyndat, jasně jezdit se s tím dá, dal jsem tam dřevěnej malej klínek, není to vidět, ale stejně bych to rád vyřešil... ten šroub je napůl vyšroubovanej, někdo už to zkoušel, ale ten tisícihran je ztrženej, pomohlo někomu třeba udělat na to ten zářez a vyšroubovat to klasickým šroubovákem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Mám podobnej problém, jak jsi dopadnul v servisu?? ale i vy ostatní, jak jste to vyřešili?? napište zkušenosti, je to staré téma, ale jak to dopadlo jsem nikde nenašel... nevíte někdo co to je za velikost toho tisícihranu je to M10 nebo M12 ? dik tak oznacenie toho tisichranu je XZN a velkost je to 10,akurat dnes som vyhadzoval vsetky sedacky aj s kobercami,celkom slusna makacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 OK, díky.. a jak šrouby šly povolit dobře?? já bych ještě potřeboval vědět co se musí udělat když mám boční airbacky, jak se to odpojí abych něco nepokazil, chlapy napište někdo jak jste povolili ten šroub když je ztrhlej ten tisícihran, nebo zkušenosti ze servisu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Ak ti už trči stej kolajničky tak ho skus chytiť do hasaka alebo do bliciek a pomaly točiť.Ak to nepôjde tak ešte ti zostava narezať dražku na obyč. šrobovak,ale to bude asi fuška tie šroby su určite dobre tvrde. Ta velkosť je 10 ale ja tam mam TORX. Mne to ide tiež dosť stuha a na zavite je taka fialova hmota snad vazelina-neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 očividne dosť tvrde nie su ked to ma strhane ta modra blbosť na šrobe je niečo ako vejarovka podložka proti samovolnemu odtočeniu. napr na volante ten šrob možete dať dole a zatiahnuť max 5krat, potom to modre prestava mať tie vlastnost a treba srob vymeniť. skus to teda pilkovym listom narezať a ako to pôjde uvidíš, vyzerato byť jedine rozumne riešenie okrem odvrtania ale tam by hrozilo že ho zatiahneš a potom čo s tym zbytkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Do hasáku ho nechytím, je ještě v kolejnici, tak zkusit tu drážku.... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 očividne dosť tvrde nie su ked to ma strhane ta modra blbosť na šrobe je niečo ako vejarovka podložka proti samovolnemu odtočeniu. napr na volante ten šrob možete dať dole a zatiahnuť max 5krat, potom to modre prestava mať tie vlastnost a treba srob vymeniť. skus to teda pilkovym listom narezať a ako to pôjde uvidíš, vyzerato byť jedine rozumne riešenie okrem odvrtania ale tam by hrozilo že ho zatiahneš a potom čo s tym zbytkom No poväčšine sa to strhne ked sa použije nespravna vlkosť torxu.Na plasty v int.použivam obyčajne aušusove nadstavce,ale na sedačku som si kupil org.nastavec TONA na gola sadu. So skusenosti s predchadzajucich vozov som vedel ako byvaju sedačky utiahnute-FEEEEEEEST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 OK, díky.. a jak šrouby šly povolit dobře?? já bych ještě potřeboval vědět co se musí udělat když mám boční airbacky, jak se to odpojí abych něco nepokazil, chlapy napište někdo jak jste povolili ten šroub když je ztrhlej ten tisícihran, nebo zkušenosti ze servisu!!! no na tych sroboch je nejaky maglajz asi nieco na samozaistovanie,ale islo to celkom v pohode.Ak mas bocne vankuse,tak sa mi zda,ze zospodu pod sedadlom su na ne konektory,tak ich rozpoj a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Nářadí mám od Tony, docela kvalitní, ale někdo už to ztrhnul.. jsem druhej majitel.. ten konektor jsem viděl, stačí to jen normálně odpojit?? aby to pak fungovalo...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 normalne odpoj,ale pre istotu vypni zapalovanie aby ti nahodou nenafuklo vankuse ak ak poznas toho majitela pred tebou,tak mu podakuj za starosti navyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Díky, já mu poděkuji koupil jsem jinej tisícihran tak to ještě zkusím, a jestli ne tak zkusím tu drážku , ale je to šroub ten vzadu u řidiče, tak tam moc místa na řezání není bude to dost pakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Tak jak jsem dopadnul... Koupil jsem si úplně novej tisícihran/před tím Tona, ale zachovalá, ikdyž používaná) Proteco za 120 Kč, šroub jsem nastříkal uvolňovačem šroubu a rzi a nechal tak 2 hoďky působit, pak jsem vyčistil vrch toho šroubu hadrem, aby tam nebyl žádnej bordel a tisícihran mohl dobře dosednout, vyzkoušel jsem několik poloh, aby dobře seděl a zabíral, pak už jsem jen nasadil pořádně zatlačíl shora... a paráda šroub se pohnul a pak už to šlo jako po másle takže spokojenost to jsem si odfrknul!!! dám tam stejně 4 nové šrouby, ty ostatní jsou taky trochu jetý, ale ty snad půjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 GRATULUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak ten jeden je poriadne osklbany Ale hlavne ze sa to podarilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.