ywes Vloženo 5. Červenec 2006 Vloženo 5. Červenec 2006 Zdar hosi! Mam taky problem, v aute na sedadle vodica, ked vysuniem opierku na hlavu, tak mi zase postupne zase vlezie naspat do sedadla. Zarazka pravdepodobne nefunguje, alebo nedolieha. Existuje vobec sposob, ako sa k tomu mechanizmu dostat? Citovat
Sudetak Vloženo 6. Červenec 2006 Vloženo 6. Červenec 2006 Mám přesně to samé a ještě jsem se k tomu nedostal, budu též rád za každou radu Citovat
malasorte Vloženo 26. Červenec 2006 Vloženo 26. Červenec 2006 Jelikoz jsem si predelaval calouneni na celem aute tak jsem videl sedacku i zevnitr. Plastove drzaky na hlavovky se daji uvolnit jen ze vnitr sedacky ale jde to fakt blbe. Musi se pri tom odstranit potah aby se k tomu clovek vubec dostal. Horsi je pak sedacku zpet pridelat pokud nemate kleste a spony kteremi je potah pripevnen ke kostre sedaku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.