ywes Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Zdar hosi! Mam taky problem, v aute na sedadle vodica, ked vysuniem opierku na hlavu, tak mi zase postupne zase vlezie naspat do sedadla. Zarazka pravdepodobne nefunguje, alebo nedolieha. Existuje vobec sposob, ako sa k tomu mechanizmu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Mám přesně to samé a ještě jsem se k tomu nedostal, budu též rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Jelikoz jsem si predelaval calouneni na celem aute tak jsem videl sedacku i zevnitr. Plastove drzaky na hlavovky se daji uvolnit jen ze vnitr sedacky ale jde to fakt blbe. Musi se pri tom odstranit potah aby se k tomu clovek vubec dostal. Horsi je pak sedacku zpet pridelat pokud nemate kleste a spony kteremi je potah pripevnen ke kostre sedaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.