Přejít na obsah

predne svetla na O1 facelift

rizecek

Doporučené příspěvky

Chcem vymenit predne svetla na mojej O1 facelift, jedine za nove H3 + H4..nie xenony. DO ktorych by ste sli? Ktora firma dodava do prvovyroby? Autopal? Mne sa najviac pozdavaju TYC, nema niekto s nimi skusenost?

http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx#PATH=3345620;5835877;5835891;5835977;5877747;5873371;5873372;5873373|CT=4|PCT=16|CUR=2|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes sa vacsina veci robi v azii, vsetko stadial nemusi byt nekvalitne, preto ma zaujimaju osobne skusenosti. Tie depo si kupoval aj s motorcekmi, alebo bez?

DEPO

Společnost byla založena v roce 1977 v Taiwanu. Dnes své výrobky dodává do více než 100 zemí světa. DEPO vlastní několik továren o celkové rozloze 30 000m2, zaměstnává na 800 zaměstnanců a již pětkrát za sebou byla značka DEPO zařazena mezi 20 nejlepších značek na Taiwanu. Výkonné výrobní linky dokáží vyprodukovat až 50000 kusů výrobků denně. Společnost se splňuje certifikaci podle ISO . 9001 a ISO 14001. Výrobky určené pro Evropský trh mají samozřejmě platnou homologaci.

TYC

Firma byla založena v roce 1986 ve městě Taipei na Taiwanu. Výrobce osvětlení a zrcátek osobních, dodávkových a nákladních automobilů s celosvětovou působností. Společnost je držitelem certifikátů QS9000 a ISO 9001. Vlastní výrobní závody na Taiwanu, v Číně, Singapuru, ale i v USA. TYC je předním dodavatelem světelné techniky jak do prvovýroby, tak na trh s náhradními díly. Pro Auto Kelly je dodavatelem převážně světlometů, blikačů a zpětných zrcátek na evropské a japonské vozy.

Editováno: , autor: rizecek
Odkaz ke komentáři

prochy: nikde netvrdim ze su kvalitnejsie ako origo, ale ak mam mat autopal za 160€/kus alebo depo/tyc do 90€/kus tak je to asi rozdiel nie? To ze niekto dodava do prvovyrobi neznamena ze len to je naj, kvalitativne dobre mozu byt aj ine produkty, preto ma zaujimaju skusenosti ludi ktori taketo svetla maju. Nove depo alebo tyc je urcite lepsie ako repasovane autopal (vymenene predne skla). Ak s tym skusenosti nemas, nemusis sa za kazdu cenu k vsetkemu vyjadrovat!

Odkaz ke komentáři

Nemám rád názory, že co je origo musí být vždy nejlepší,protože to už dávno není pravda! Ty Depo mám osobně na autě a svítí o mnoho lépe než staré origo co jsem tam měl. A co se týče zpracování tak jsou perfektní-nikde se nemlží. Jsou bez motorků.

Odkaz ke komentáři

prochy: nikde netvrdim ze su kvalitnejsie ako origo, ale ak mam mat autopal za 160€/kus alebo depo/tyc do 90€/kus tak je to asi rozdiel nie? To ze niekto dodava do prvovyrobi neznamena ze len to je naj, kvalitativne dobre mozu byt aj ine produkty, preto ma zaujimaju skusenosti ludi ktori taketo svetla maju. Nove depo alebo tyc je urcite lepsie ako repasovane autopal (vymenene predne skla). Ak s tym skusenosti nemas, nemusis sa za kazdu cenu k vsetkemu vyjadrovat!

:smich::palec2:Zboznujem takych mudrych ludi ako si ty!!! :p

Nevyjadrujem sa za kazdu cenu preber sa CHLAPCE!! Ja som napisal svoj nazor a poznam osobne takeho ako si ty ze setri a kupuje nakvalitne veci na auto a su to predne svetla a po roku su tie svetla-plasty zozltnute a vidi velke H..vno .

Daj si na svoj serbel ake chces len svetla mne osobne je to uplne jedno.

TO to je Forum o radach a pomoci.:kuk:

Svetla po FACELIFTE-plastove cire sklo sa da aj vylestit a netreba kupovat nove svetla .;)

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři

Za mě pouze a jenom origo. DEPO jsem měl(už jsem auto tak koupil) obě přední světla na Octě a byl to brak. Nejenom, že pořádně nesvítily, ale ještě k tomu lom světla na prd a nešly pořádně seřídit. Sehnal jsem starší originály a měl jsem svatej pokoj :)

Editováno: , autor: lucky.jack
Odkaz ke komentáři

Takze ja som chudak kt. setri na svojom aute (serbli). Urazas ma lebo vies ze to to nemozem vratit, kedze nechcem dalsie upozornenie od velavazeneho najmudrejsieho pana moderatora. Nechapem ako moze byt niekto ako ty moderatorom fora (ci co si to..) Nemas ani paru o slusnej komunikacii a na tvoje povysenecke vyjadrenia je skoda aj reagovat.

Bol by som velmi rad keby si nepisal do mojich threadov provokacne recicky, nemam zaujem o tvoje rady!..ale o rady ostatnych normalnych slusnych ludi.

Mam o tejto problematike nacitane dost a kedze moje svetla sa prelestit nedaju, lebo su zahmlene zvnutra, chcem nove. Predtym ako ich kupim, radim sa z ostatnymi majitelmi, podla toho sa rozhodnem.

A pre tvoju info ani zdaleka nepatrim k ludom kt. kupuju najlacnejsie veci.

Odkaz ke komentáři

:palec2::smich::kuk:

Nevidim kde som ta nazval CHUDAK??? NAPISAL SOM TI ZE JE TO CINA. Ale ti si hned hodil ze ta firma DEPO+TYC ma aj certifikat .

NEBOLA TO PROVOKACIA Z TVOJEJ STRANY!!!! Zacal si sa navazat do MNA.

Ostatni clenovia fora ti tiez potvrdili ze nemaju dobre skusenosti s DEPO+TYC.

Nepatris k ludom ktory kupuju najlacnejsie veci??:smich: Trosku si tu protirecis alebo nie?? DEPO+TYC VERZUS ORIGINAL DIEL.

Kolko usetris ked si kupis tie DEPO alebo original?? ROZDIEL JE 140 EURO .

Vidim ze si trosku zakomplexovany a neznesies nazor druhych-Moje rady+ nazory.:):help:

Treba navstivit odborneho LEKARA.

Editováno: , autor: Wojnar
Promiň, ale řekl bych, že zrovna u tebe bych to nečekal. Citace posledního příspěvku.
Odkaz ke komentáři

To ze nekupim hned najdrahsie (kt.je bezpochyb dobra kvalita), ale pred kupou premyslim investiciu automaticky znamena ze hadzem na svoj serbel najlacnejsie sunty.

Ano, presne ako hovoris. Som zakomplexovany a mal by som navstivit odborneho lekara.

Mam 6 rocne auto s autopal svetlami a jedno z nich je uz nepouzitelne. Mam kamarata s tyc svetlami, ale ma ich len pol roka..zatial je s nimi spokojny. Aj v tomto threade ma napr. Petus Depo a je spokojny. Zaujimalo ma ci sa na fore nenajde niekto kto ma tieto svetla dlhsie. Vacsina autoservisou (nie autorizovanych) nahradza poskodene svetla svetlami depo alebo tyc, potvrdil mi to znami kt. pracuje v autokelly.

Odkaz ke komentáři

Psal jsem jakou jsem měl zkušenost s předníma světlama. Přes rok, co jsem auto měl, vypadaly pořád stejně. Ale koupil jsem přední blikr DEPO, protože byl zašlý a po půl roce neskutečně zašel, že to byla hrůza :kuk: . Vzhledem k tomu, že jsem auto prodával, tak jsem to neřešil, ale fakt radši připlatím a budu mít auto v pěkným stavu.

Odkaz ke komentáři

Ja nedavno sundaval Devil Eyes a taky jsem hledal jake pouzit predni svetla.

I kdyz na aute jsou zadni svetla od Depa uz 2roky a jsou porad jako nove, tak jsem i tak nemel velkou duveru pouzit Depa do prednich svetel, kde je svetlo=parabola atd. vice namahane a hlavne mnohem dulezitejsi aby zachovalo tok svetla i po par letech. na tech zadnich svetlech je to myslim celkem jedno, jestli jsou original a nebo kopie.

Ja po mesicnim zhaneni jsem sehnal lehce pouzite predni original svetla za super cenu a muzu rict, ze to sviti fakt suprove :palec2:

Odkaz ke komentáři

To ze nekupim hned najdrahsie (kt.je bezpochyb dobra kvalita), ale pred kupou premyslim investiciu automaticky znamena ze hadzem na svoj serbel najlacnejsie sunty.

Ano, presne ako hovoris. Som zakomplexovany a mal by som navstivit odborneho lekara.

Mam 6 rocne auto s autopal svetlami a jedno z nich je uz nepouzitelne. Mam kamarata s tyc svetlami, ale ma ich len pol roka..zatial je s nimi spokojny. Aj v tomto threade ma napr. Petus Depo a je spokojny. Zaujimalo ma ci sa na fore nenajde niekto kto ma tieto svetla dlhsie. Vacsina autoservisou (nie autorizovanych) nahradza poskodene svetla svetlami depo alebo tyc, potvrdil mi to znami kt. pracuje v autokelly.

Musím ti oponovat.Už jsem viděl dost aut s čirými světli,co měli čirý plast totálně zašlý,matný,paraboly zežloutle.Nebyli to jenom Octávky.Depo bych určitě nebral.Kupoval jsem otci světla do Passatu a zpracování hrůza.Cena byla suprová .Cena za dvě v ceně jednoho origo.Za dva měsíce už měl lampy orosené.Věřím tomu že i životnost neorigo bude kratší.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Postupným čtením tohoto vlákna jsem si už už myslel, že mi snad někdo "schválí" DEPO světla o kterých jsem si taky myslel, že je koupím.

Na konci čtení vím, že jsem zase v pr*eli jak baťa s dřevákama :feve: .

Má ještě někdo nějaké zkušenosti?

Teď mám na autě ještě origo. 8 roků provozu a 175tkm (prý 275). Už loni byly na výměnu.

Vím, že světla nejsou pouze o najetých km, ale ty jim nepomůžou taky.

Tak si říkám, že pokud origo nevydržely ani 7 let, nevydržely by takové DEPO alespoň 5 a řekněme něco do 100tkm?

EDIT:

Když už originály. Tak má někdo zkušenosti s tímto prodejcem?

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/dily-karoserie-octavia/svetlomety-blikace/17-predni-svetlomet-octavia-od-r-01.html

Píše "ORIGINÁL".

I s blinkrem bych to měl jako běžně jinde bez blinkru.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

A právě z toho mám největší strach. Že světla sice budou krásné, třeba i vdrží dlouho krásné, ale co z toho, že budou blbě svítit, nepůjdou vůbec seřídit apod.

No, postupem času jsem se už rozhodl, že s koupí počkám, párkrat ještě zajedu do žida, a koupím origo.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Návštěvník

,,panove''

na novejch autech je toliko veci made in china akorat pod jinou znackou .....:-) a ne vyrobcem

dokonce armada USA ma zbrane z dilama pochazejici made in china, docela usmevne, ale je to tak.

Tak hlavne tu nehonte nejake made in Taiwan, China.

Podivejte se treba odkud pochazi vas mobil, nejakej sikmookej ho sestavoval a taky ho mate, vlastne vsichni ho mame, ehm to jsem si nabeh :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...