Lorrien Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj, včera jsem si koupil z autobazaru Škodu Fabii 1.4 (r.v. 2000). Byl na ní dělaný tuning, to vše bylo leasingovou společností odstraněno (auto bylo zabaveno). Jenže v autobazaru mi řekli, že do výbavy neuvádějí autorádio, protože nehraje (je tam MS 402). Skutečně nešlo ani zapnout. Zkusil sem jej vytáhnout a zjistil jsem, že není zapojené. Konektory tam byl (široký se západkou dole - umístěný v nejnižší poloze autorádia) a anténa. Nevím jestli je to správně, možná že je to nějak upravené po tom tuningu, ale do toho širokého konektoru jdou pouze dva páry kabelů. Oba konektory jsem tedy zapojil a spustil rádio. To správně najde stanice, ale nic nehraje. Na jakoukoliv hlasitost. Napadá vás co ještě zkontrolovat/ověřit nebo se budou muset rozebrat dveře (servis) a podívat se přímo na reproduktory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Pokud bylo upravený, sou zapojený origo repráky ve dveřích?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) No to je právě netuším, jak se tam dostat, myslel jsem, že odmontuju držák a sundám tu šedivou stěnu, ale takhle to asi nefunguje, nebo jo? Já oddělal dva šrouby v držáku, ale ta dolní část stejně sundat nešla... Editováno: 7. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Dole ty šrouby nestačej, musíš ješte sundat opěrku (kliku na okno pokud neni v elektrice) a pak to teprv pude dolu, pak už to najdeš. U. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 No pěkně, tak předchozí majitel vyndal i originální repro a ještě k tomu všemu vytahal kabely a adaptér na repro v předních dveřích :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 tomu řikám pech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 ...zastav se...dáme to dopořádku http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/198-3-koaxialni/5/1142-Kicx-SL165 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/52-1-ISO-redukce/185-2-pro-reproduktory-16cm/5/313-redukce-Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.