Přejít na obsah

Fabia - nejde zvuk


Doporučené příspěvky

Ahoj,

včera jsem si koupil z autobazaru Škodu Fabii 1.4 (r.v. 2000). Byl na ní dělaný tuning, to vše bylo leasingovou společností odstraněno (auto bylo zabaveno). Jenže v autobazaru mi řekli, že do výbavy neuvádějí autorádio, protože nehraje (je tam MS 402). Skutečně nešlo ani zapnout. Zkusil sem jej vytáhnout a zjistil jsem, že není zapojené. Konektory tam byl (široký se západkou dole - umístěný v nejnižší poloze autorádia) a anténa. Nevím jestli je to správně, možná že je to nějak upravené po tom tuningu, ale do toho širokého konektoru jdou pouze dva páry kabelů. Oba konektory jsem tedy zapojil a spustil rádio. To správně najde stanice, ale nic nehraje. Na jakoukoliv hlasitost. Napadá vás co ještě zkontrolovat/ověřit nebo se budou muset rozebrat dveře (servis) a podívat se přímo na reproduktory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je právě netuším, jak se tam dostat, myslel jsem, že odmontuju držák a sundám tu šedivou stěnu, ale takhle to asi nefunguje, nebo jo? Já oddělal dva šrouby v držáku, ale ta dolní část stejně sundat nešla...

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...