Publikováno Květen 7, 201114 r Zdravím Všechny Potřebuji informaci jak dostat 4x4 do předokolky. Kámoš má OI r.2000 1.9 TDI 66Kw a v rajchu našel bouranou 4x4 rok 99 motor stejný a chce to překopat na svojí. Sice tady někdo psal že je to chujovina, ale krom výměny nádrže, výfuku a jedné poloosy, části zadní podlahy jsem se zde více nedozvěděl. Ví někdo v čem je karoserie jiná a co se musí přesně vyměnit? Pokud by šlo jen o vyříznutí zadní podlahy v kufru a výměnu nádrže, tak je to pohoda. Všechny díly budou z bourané 4x4. Jen přepasování do normalní kastle. Má někdo cenne rady a zkušenosti?? Děkuji předem za info a rady
Květen 8, 201114 r Autor Jj, ale v čem?? Jen tou podlahou? Máš s tím nějaké zkušenosti .Vše co by bylo třeba vezmeme z té puvodní- pokud to doveze. Někdo říká že to jde, další zas že ne , ale nikdo nedokáže říci rozdíl v karos, protože to nikdo nikdy neviděl na vlastní oči. Přehodit podlahu v kufru dokážu udělat před barákem na ulici-obrazně řečeno ale pokud s tim máte někdo zkušenost, nebo jste měl normál a ted 4x4 dejte vědět prosím.
Červen 7, 201114 r osobní zkušenost sice nemám, ale podle mě bude jinej celej tunel aby se tam vešel kardan, taky sem o tom u mojí RS přemejšlel, ale u toho sem i skončil
Červen 20, 201114 r taky jina prevodovka, sice ji treba prendas, ale dalsi vec je ten tunel jak uz je psano vyse, buh vi, co jeste, a uvazoval bych i o ESP kdyztak, ja ho bohuzel nemam, u 4x4 je myslim automaticky EDS, coz beru jako vyhodu, ale ESP to nenahradi...a pak i nutnost zimnich gum, 2x se mi uz stalo driv ze me predjel zadek o 180 stupnu a nic moc pocit teda...
Červen 20, 201114 r já ESP mám, je to dobrá věc, ale nespoléhám na něj a to samotný dodělání neni takovej problém, pár věcí, peněz a času
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.