Rendys01 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Zdravím Všechny Potřebuji informaci jak dostat 4x4 do předokolky. Kámoš má OI r.2000 1.9 TDI 66Kw a v rajchu našel bouranou 4x4 rok 99 motor stejný a chce to překopat na svojí. Sice tady někdo psal že je to chujovina, ale krom výměny nádrže, výfuku a jedné poloosy, části zadní podlahy jsem se zde více nedozvěděl. Ví někdo v čem je karoserie jiná a co se musí přesně vyměnit? Pokud by šlo jen o vyříznutí zadní podlahy v kufru a výměnu nádrže, tak je to pohoda. Všechny díly budou z bourané 4x4. Jen přepasování do normalní kastle. Má někdo cenne rady a zkušenosti?? Děkuji předem za info a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Zapomeň na to,je to ůplně jiná kastle, hlavně vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys01 Vloženo 8. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Jj, ale v čem?? Jen tou podlahou? Máš s tím nějaké zkušenosti .Vše co by bylo třeba vezmeme z té puvodní- pokud to doveze. Někdo říká že to jde, další zas že ne , ale nikdo nedokáže říci rozdíl v karos, protože to nikdo nikdy neviděl na vlastní oči. Přehodit podlahu v kufru dokážu udělat před barákem na ulici-obrazně řečeno ale pokud s tim máte někdo zkušenost, nebo jste měl normál a ted 4x4 dejte vědět prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 osobní zkušenost sice nemám, ale podle mě bude jinej celej tunel aby se tam vešel kardan, taky sem o tom u mojí RS přemejšlel, ale u toho sem i skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 taky jina prevodovka, sice ji treba prendas, ale dalsi vec je ten tunel jak uz je psano vyse, buh vi, co jeste, a uvazoval bych i o ESP kdyztak, ja ho bohuzel nemam, u 4x4 je myslim automaticky EDS, coz beru jako vyhodu, ale ESP to nenahradi...a pak i nutnost zimnich gum, 2x se mi uz stalo driv ze me predjel zadek o 180 stupnu a nic moc pocit teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 já ESP mám, je to dobrá věc, ale nespoléhám na něj a to samotný dodělání neni takovej problém, pár věcí, peněz a času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.