18tky na 1.4 MPI ?? - Stránka 2 - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

18tky na 1.4 MPI ??

Fabuman

Doporučené příspěvky

Martinoslav napsal:
Bodovy system? Vubec bych ho neresil. Velky technicak sebou nevozis, takze nemuzou vedet jestli mas nebo nemas vetsi kola zapsana. Na miste te drzet nemuzou a motor jim taky ukazovat nemusis, takze co :)

Zní to logicky, ale nejsem si jistej jestli při zapisování do TP nepíšou tyhle"špeky" i do malýho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martinoslav napsal:
No ono uz na 17kach maj seriovy brzdy prace vic nez dost.

no kolik stim měli práce mi neřikali, ale brzdilo to stejně jak na 15 ;)

jinak jsem v jednom dojče časáku viděl obrázky kde srovnávali na GIV- tušim 1,6l

jak brzdí na origo 16kách a na 18kách, no a na 18 zastavil dřív!!!(ale co u toho bylo napsaný sem nerozuměl :( )

ale teoreticky to je třeba opačně, ale tak třeba to mužem zase někdy v praxi vyzkoušet na letišti ;)-_-

Odkaz ke komentáři

no z vlastni zkusenosti:

jezdim na 195/50/R15 Dunlop 2020 a vim jak to akceleruje i brzdi a kdyz jsem jeden vikend jezdil na svem MPi na 225/45/R17 Good Year Eagle F1, tak rozjelo se to v pohode uplne stejne to zrychlovalo, ale zastavit to bylo o neco horsi.......proste se tomu nechtelo...

Odkaz ke komentáři

Martinoslav napsal:
Nepisou. A vzhledem k tomu, ze te na miste zadrzet nemuzou, protoze to nemaji jak zjistit, tak si nechas napsat prestupek, nebudes nic podepisovat a ke spravnimu rizeni prijedes na kolech o 3 palce mensi :)

Říka se tomu dokumentace k přestupku, jedná se o přesný popis, doplněný např. fotografiemi. Policajti už dnes také mají tu vymoženost digitální fotoaparát. V tomto případě je tvá informace úplně vedle.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...