Červenec 7, 200619 r se docela divim, že chceš dávat 18ky při novym bod. systemu ikdyž mít silnější motor tak bych onich taky přemejšlel , ale určitě ne k MPI a pak stim ještě chtít jezdit sprinty(ty bych s (seriovou)MPI nejezdil ani na těch 14)
Červenec 7, 200619 r Tak jsem tak pocitil par zachvevu, ze tady nekdo pohrda MPickama?? Klaco, nevis o tom neco? -_-
Červenec 7, 200619 r Sice MPIckama nepohrdam, ale 18ky bych si na nej nikdy nedal, to bych tomu moturku nikdy neudelal
Červenec 7, 200619 r Tak jsem tak pocitil par zachvevu, ze tady nekdo pohrda MPickama?? Klaco, nevis o tom neco? -_- neee , jak te to prosimtě napadlo
Červenec 7, 200619 r Ale tak neco vyselo ve vzduchu, tak jsem si rikal, jestli se nejaky kaskader nepokusil urazit srdce meho priblizovadla
Červenec 7, 200619 r Kláco, a ty s těma 9x16 se nebojíš bod. systému? Líbí se mi...taky bych je bral..
Červenec 7, 200619 r mozna ze by to jako showcar se sneslo i na MPI ,ale chce to podvozek (snizeni) a ty poradne brzdy urcite. otazkou zustava jak se k tomu zachova s.bodovy system :-)
Červenec 7, 200619 r Bodovy system? Vubec bych ho neresil. Velky technicak sebou nevozis, takze nemuzou vedet jestli mas nebo nemas vetsi kola zapsana. Na miste te drzet nemuzou a motor jim taky ukazovat nemusis, takze co
Červenec 7, 200619 r martin: to je pravda,ale hadej se kdyz ma organ tvoje doklady v rukou :-) navic myslim ze za nevyhovujici tech stav (neodpovidajici kola) muzou zadrzet.
Červenec 7, 200619 r Bodovy system? Vubec bych ho neresil. Velky technicak sebou nevozis, takze nemuzou vedet jestli mas nebo nemas vetsi kola zapsana. Na miste te drzet nemuzou a motor jim taky ukazovat nemusis, takze co Zní to logicky, ale nejsem si jistej jestli při zapisování do TP nepíšou tyhle"špeky" i do malýho
Červenec 7, 200619 r Co to znamená "magnezíový" ? Magneziový (hořčíkový) kola sou zmateriálu který skoro nic neváží jedno kolo v profilu 18 palců váží něco kolem 2 kg.Když si vezmu že moje 16 bez gumi važila 9 kg tak už vym co musim někde vyšmelit.
Červenec 7, 200619 r Nepisou. A vzhledem k tomu, ze te na miste zadrzet nemuzou, protoze to nemaji jak zjistit, tak si nechas napsat prestupek, nebudes nic podepisovat a ke spravnimu rizeni prijedes na kolech o 3 palce mensi
Červenec 7, 200619 r no určitě na mpi 18ky jdou a jezdí to-viz třeba Axonka(to byla tušim 44kw) a na srazy jezdil posvejch
Červenec 7, 200619 r No a proc by to nejezdilo? 17ky tady ma kazdej a rika jak neni rozdil v dynamice Rozdil bude v brzdeni... Slapnes na brzdu a nic...
Červenec 7, 200619 r vbrždění už taky snad takovej rozdíl nebude, bych řekl-mezi sedumnáctkou i osumnátkou takovej rozdíl v rozměru neni
Červenec 7, 200619 r No ono uz na 17kach maj seriovy brzdy prace vic nez dost. no kolik stim měli práce mi neřikali, ale brzdilo to stejně jak na 15 jinak jsem v jednom dojče časáku viděl obrázky kde srovnávali na GIV- tušim 1,6l jak brzdí na origo 16kách a na 18kách, no a na 18 zastavil dřív!!!(ale co u toho bylo napsaný sem nerozuměl ) ale teoreticky to je třeba opačně, ale tak třeba to mužem zase někdy v praxi vyzkoušet na letišti
Červenec 7, 200619 r no z vlastni zkusenosti: jezdim na 195/50/R15 Dunlop 2020 a vim jak to akceleruje i brzdi a kdyz jsem jeden vikend jezdil na svem MPi na 225/45/R17 Good Year Eagle F1, tak rozjelo se to v pohode uplne stejne to zrychlovalo, ale zastavit to bylo o neco horsi.......proste se tomu nechtelo...
Červenec 7, 200619 r Magneziový (hořčíkový) kola sou zmateriálu který skoro nic neváží jedno kolo v profilu 18 palců váží něco kolem 2 kg.Když si vezmu že moje 16 bez gumi važila 9 kg tak už vym co musim někde vyšmelit. A kde se dají koupit? Nevíš o nějakém e-shopu?
Červenec 8, 200619 r Nepisou. A vzhledem k tomu, ze te na miste zadrzet nemuzou, protoze to nemaji jak zjistit, tak si nechas napsat prestupek, nebudes nic podepisovat a ke spravnimu rizeni prijedes na kolech o 3 palce mensi Říka se tomu dokumentace k přestupku, jedná se o přesný popis, doplněný např. fotografiemi. Policajti už dnes také mají tu vymoženost digitální fotoaparát. V tomto případě je tvá informace úplně vedle.
Červenec 8, 200619 r A kde se dají koupit? Nevíš o nějakém e-shopu? ty mas jen tak po ruce 200 000,- na novy kola a to jeste jezdis ve fabii MPi?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.