Roman Fabian Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 A kde se dají koupit? Nevíš o nějakém e-shopu? Noví nemá smysl kupovat kůly ceně,ale není problém je sehnat od nákýho týmu který jezdí rely nebo jiný typ závodu.Sice budou poškozený - házej,vykousnutý nebo prohnutý ale budou za cenu tak do 40000 a pak je necháš za dalších 20000 opravit a seš vychechtanej. Nedávno sem dokonce vyděl v jednom inzerátu je prodávat sice to byli jenom 16 ale chtěli za ně necelejch 50000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Chlapi necetl jsem to celi jen prvni stranku zachytl sem akorat jak klaca rikal ze chces davat pri novim bodovim systemu 18" kola. Ma naprostou pravdu. Na 18" kola na fabii ti nikdo neda homologaci, na 17" bezproblemu ja mam od OZtu a 1.7. me chytli a naprosto v klidu vybalil sem na ne vsechny papiry co sem mel a nechali me napokoji. Dalsi veci je ze to auto neubrzdis jak tu nekdo rikal, ale brzdy s RSa oki ale taky to neni zadnej zazrak, takhle predni velky kotouce rozmeru RSa a nemusis ani ctyrpistkovy brzdy stacej derovany kotouce a poradny desticky a krom ATE te asi nejlevneji a s nejvysim ucinkem vyjdou Ferodo, par lidi uz sem vezl a brzdil sem treba z dvoustovky na nuli a podobny vylomeniny a nechapave kroutili hlavou a libali palubovku . Brembo vyjde na dost velky penize Shrnuto podtrzeno kup pekny 17" kola s homologaci este lepe si je nech zapsat a kup si naky priziny alespon tech -40 a bude to krasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Noví nemá smysl kupovat kůly ceně,ale není problém je sehnat od nákýho týmu který jezdí rely nebo jiný typ závodu.Sice budou poškozený - házej,vykousnutý nebo prohnutý ale budou za cenu tak do 40000 a pak je necháš za dalších 20000 opravit a seš vychechtanej.Nedávno sem dokonce vyděl v jednom inzerátu je prodávat sice to byli jenom 16 ale chtěli za ně necelejch 50000 a já sem prodával spídloše 15ky za 10000,- (občas se naskytnou i sedumnáctky za podobnou cenofku-ale to je hnedka pryč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 ty mas jen tak po ruce 200 000,- na novy kola a to jeste jezdis ve fabii MPi? Nejen v MPI...ale to je jedno... četl jsem 20 000 místo 200 000...nějak mi tam ty nuly přeskočily... na to se asi fakt vykašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Chlapi necetl jsem to celi jen prvni stranku zachytl sem akorat jak klaca rikal ze chces davat pri novim bodovim systemu 18" kola. Ma naprostou pravdu. Na 18" kola na fabii ti nikdo neda homologaci, na 17" bezproblemu ja mam od OZtu a 1.7. me chytli a naprosto v klidu vybalil sem na ne vsechny papiry co sem mel a nechali me napokoji. Dalsi veci je ze to auto neubrzdis jak tu nekdo rikal, ale brzdy s RSa oki ale taky to neni zadnej zazrak, takhle predni velky kotouce rozmeru RSa a nemusis ani ctyrpistkovy brzdy stacej derovany kotouce a poradny desticky a krom ATE te asi nejlevneji a s nejvysim ucinkem vyjdou Ferodo, par lidi uz sem vezl a brzdil sem treba z dvoustovky na nuli a podobny vylomeniny a nechapave kroutili hlavou a libali palubovku . Brembo vyjde na dost velky penize Shrnuto podtrzeno kup pekny 17" kola s homologaci este lepe si je nech zapsat a kup si naky priziny alespon tech -40 a bude to krasny. Jj máš pravdu...to udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 chlapci mam otazocku co hovorite na MPI elektrony 205/45 /16?? bude problem ?? bude treba tie lepsie brzdy ??? alebo to zvladnu FS III ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Lukas: brzdy to zvládnou úplně vpohodě ...teda pokud s tím MPíčkem nechceš závodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Upřímně přijde mi příšerná blbost sprintovat s 1,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 hlavně nechápu proč kuli dotazu jestli muže dát 205/45/16(což je i přímo schválenej rozměr škodofky) na fabii vytahuje 3roky starý tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 chlapci mam otazocku co hovorite na MPI elektrony 205/45 /16?? bude problem ?? bude treba tie lepsie brzdy ??? alebo to zvladnu FS III ?? nema problema ...tohle tu má min60%lidí co má FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ja som skusal na fabii 245 R 18 s 2 cm podlozkami (podlozky preto aby to tam voslo vobec ) motor mam 1.2 HTP 47 kW no vec je taka ze ty to rozbehnes v pohode..... ale NEZASTAVIS ja mam FS 2 cize to som brzdil ako vlak.. dalsi problem je to ze ked nahodou budes mat viac zatazene auto a vojdes v rychlosti do diery (mensej alebo vacsej ) tak ti tu krasne zacne drať podbehy.... mne to vydrelo dieru cez podblatnik.... a ta najzaujimavejsia vec bola ta ze mi loziska odisli v podstate za mesiac... ale to bude tymi podlozkami,,,, na 1.4 MPi daj pre image RS KOLA a pre užitok a komfort tam daj 14 alebo 15 tky od rozmeru 185 po 195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 dakujem chlapci za odpoved no pretekat ako to myslite ?? planujem stym raz zacas spravit nejaky odpal na semaforoch ak by niekto zle pozeral ale nic viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Zdarec fabulaci... nechcem ako tu klaca pisal rozoberat stare tema ohladom 16tiek kolies ... len sa mi zda ze ten schvalovaci papier mal platnost a ta skoncila ci nie? Citujem z toho schvalovaciho dokumentu ... "ma z dovdu moznych zmen nebo doplneni nebo ukoncecni platnosti nekterych bodu ma omezenou platnost nejdele do 30.01.2009 ....atd. " tak mozno si to vykladam zle ale ten schvalovaci dokument plati alebo nie? Volakedy som chcel 16 ale bohuzial som nemal tenhle dokument ... nuz skoda tej mojej slusi i 15cky ... len tie 16 by ukazali o dost leeepe ... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ale 205/45/16 je shcválený od výrobce (Škoda Auto) tam nepotřebuješ certifikát ke kolům. Od cca podzimu 2003 mají všechny fabie bez ohledu na motorizaci tento rozměr v TP, pokud máš starší model můžou ti zapsat rozměr dodatečně na základě lejstra ze škodovky (měl by umět sehnat prodejce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Dik za info a typ ... asi to skusim len dufam ze to nebude to co uz mam v PC ... teda s tou platnosti do 30.01.2009 ... no zeby bolo nad cim premyslat nejake tie 16tky??? No necham sa prekvapit ... snad mi povie niekto ze nemoze mi to zapisat lebo platnost sa skoncila skusim este nejaku info u predajcu ... uvidim ako to dopadne ... V prilohe je ten dokument ... tak neviem ci je to problem teraz ze mame po 30.01.2009? Uvidime az zistime ... To Amogh ... thank you ... SchvaleniPNEU_FABIA.pdf Editováno: 9. Říjen 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Nechci se vam do toho vmesovat Ale jen tak postrech mam 1,6 puvodne 55kw ocipovanych takze se to vytahlo na neco kolem 100koniku +- a ted jsem tad daval r18 vpredu 225 a vzadu 235/40 a rozdil je neznatelny. Stale to hrabe i na dvojku. A pri vyssich rychlostech to stoupa paradne A to nemluvim o stabilte v zatackach ta je excelentni Jedine minus jsou ty brzdy, byl to nezvyk - a original desticky se hned sjedou. Koupil jsem ted aspon desticky sparco a brzdi to pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Upřímně přijde mi příšerná blbost sprintovat s 1,4 tdravim matesa, čo ty tvoje kolesa sou ze supa I , sou to 16" nebo 17" ? celkem mě zaujali na jednom passatu v černý matný ! kokos ale aj tak vyleštěný jak máš tady je dopohody ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malybrko Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Chtěl bych se zeptat jestli můžu na FI dát pneu o rozměru 195/50 R16. Ty 205 se mi zdají jako hrozný papuče. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Tak můžeš tam dát co chceš, že. Ale patří tam 205/45 r16, jestli se Ti to tam zdá málo tak tam dej 185/55 r15. Jinak Mates tam nemá kola ze Supa, ale z Audi TT a jsou to 17ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Chtěl bych se zeptat jestli můžu na FI dát pneu o rozměru 195/50 R16. Ty 205 se mi zdají jako hrozný papuče. Dík pokud ti nejde o legislativní stránku věci (povolenej rozměr 16" pneu na Fabii je pouze 205/45), tak je tam klidně dej...nic nikde škrtat nebude, celkově bude průměr kola o cca 5mm větší , tachometr bude +- o necelé 2% zkreslovat každopádně mi spíš tohle příjde jako papuče, když bude profil větší a užší pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.