maniak Vloženo 14. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 ok pane čekám " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Tak kolem 9-10 tam brnknu pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 15. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 ok bych ti pomohl " a počítám že toho tahu se nenabažím asi si dám na sedačky dřevotřískové desky aby mě to neprotlačilo přes sedačky kor manželku její reakce když na to šlápla "" ty vole coto je !!!! sem myslela že nás někdo rozstrkal ale jak říkáš časem uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 ... aby mě to neprotlačilo přes sedačky kor manželku její reakce když na to šlápla "" ty vole coto je !!!! sem myslela že nás někdo rozstrkal Tak to bych chtěl být u toho No ale je to běžná reakce na tadyto,nic neobvyklího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Zdarec,při průjezdu pravotočivou táhlou zátáčkou při cca 100km a následné další akceleraci v zatáčce se auto rozvibruje.Řekl bych,že to dělá levej vnitřní kloub u převodovky????Potřebuji radu zda se to takhle projevuje.????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Já bych řekl, že to jeden z projevů špatného kloubu může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Podvozek mám cca 30tis po go,vše co jde na nápravě vyměnit je nové,takže by snad nikde vůle být neměla.Když se objevý ty vibrace,tak to jde asi někde z levé strany.I při prudké akceleraci přímím směrem se taky auto trošku rozvibruje,ale né tak jak při průjezdem pravotočivou zatáčkou.Při průjezdu levotočivou je klid,takže usuzuji,že bude asi v háji levej vnitřní kloub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 No takhle. Ideál je vyndat obě poloosy a okouknout to. A když už je nějakej kloub na té které poloose vadný, měli by se měnit oba. podle mě máš načatý všechny - viz případ člena maniak o pár řádků výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Máte někdo zkušenost s kloubem od JP GRUP-Teď bych kecal, zda je výrobce Belgie,nebo Dánsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.