Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
:palec2: ok pane :kol-142: čekám "

Tak kolem 9-10 tam brnknu pane :worthy

• Autor

ok bych ti pomohl " a počítám že toho tahu se nenabažím asi si dám na sedačky dřevotřískové desky aby mě to neprotlačilo přes sedačky kor manželku její reakce když na to šlápla "" ty vole coto je !!!! sem myslela že nás někdo rozstrkal :smich: ale jak říkáš časem uvidíme ;)

... aby mě to neprotlačilo přes sedačky kor manželku její reakce když na to šlápla "" ty vole coto je !!!! sem myslela že nás někdo rozstrkal :smich:

:smich: Tak to bych chtěl být u toho :palec2: No ale je to běžná reakce na tadyto,nic neobvyklího :kol-142:

• 3 týdny později...

Zdarec,při průjezdu pravotočivou táhlou zátáčkou při cca 100km a následné další akceleraci v zatáčce se auto rozvibruje.Řekl bych,že to dělá levej vnitřní kloub u převodovky????Potřebuji radu zda se to takhle projevuje.?????

Já bych řekl, že to jeden z projevů špatného kloubu může být.

Podvozek mám cca 30tis po go,vše co jde na nápravě vyměnit je nové,takže by snad nikde vůle být neměla.Když se objevý ty vibrace,tak to jde asi někde z levé strany.I při prudké akceleraci přímím směrem se taky auto trošku rozvibruje,ale né tak jak při průjezdem pravotočivou zatáčkou.Při průjezdu levotočivou je klid,takže usuzuji,že bude asi v háji levej vnitřní kloub.

No takhle. Ideál je vyndat obě poloosy a okouknout to. A když už je nějakej kloub na té které poloose vadný, měli by se měnit oba. podle mě máš načatý všechny - viz případ člena maniak o pár řádků výš.

Máte někdo zkušenost s kloubem od JP GRUP-Teď bych kecal, zda je výrobce Belgie,nebo Dánsko.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.