czmika Vloženo 10. Květen 2011 Vloženo 10. Květen 2011 Zdravím, mám O1, rv98 TDI 66kw, a už při mírné akceleraci se ozyvá klepot od mototu, ale tento klepot se ozývá až při zahřátí. Jak je motor studený tak je to bez problému. Táhne jak za studena tak i za tepla, jen s rozdílem klepotu.Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte co s tím? Díky za tipy Citovat
lucky.jack Vloženo 11. Květen 2011 Vloženo 11. Květen 2011 Klepat může kde co. Od hydroštelů až po písty. Jakej tam leješ olej? Citovat
czmika Vloženo 11. Květen 2011 Autor Vloženo 11. Květen 2011 (editace) Olej je vždy 5W40 Castrol Magnatec. Ale ještě jsem zapomněl podotknout že ten klepot není pokaždé při akceleraci, takže skutečně příležitostný klepot. Editováno: 11. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat
czmika Vloženo 21. Květen 2011 Autor Vloženo 21. Květen 2011 Takže už vím čím to bylo.......při výměně rozvodů, se zjistilo že čerpadlo se pomalu sype, takže auto mám odstavené a čekám na repase čerpadla. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.