Rohlick Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Co říkáte na nového Yettiho Fresh? Další pokus o nalákání na obal? Je pravda, že pokud byste chtěli auto s touto výbavou např. Active museli byste sáhnout hlouběji do kapsy než když si pořídíte rovnou Freshe. No nevím, zda toto bude stačit. Pokud jste o Freshi nečetli doporučuji http://www.vybermiauto.cz/autodata/novinky/skoda-yeti-fresh-novy-akcni-model-se-sedmnactipalcovymi-litymi-koly-od-428900-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 http://new.skoda-auto.com/cze/model/actions/yetifresh/Pages/yetifresh.aspx Tak a po akčních a barevných modelech Magic tu máme taky něco pro škodovácké neodolatelné ''malé SUV'' Yeti ... Ty kola chci........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Nevím jestli to někdo zaregistroval,ale Yeti s výbavou Fresh zmizel z konfigurátoru...... Včera se mi ozval nový člen fora se žádostí o vylepšení ceny na nový vůz a bohužel tedy bude muset volit jinak,nebo koupit nějakou skladovku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Nezmizel je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Máš pravdu,ale nemohl jsem ho objevit.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Dva měsíce Freshe mám (1.2 TSI) a zatím plná spokojenost ... letní pneu (225/55 R17) jsou sice efektní, ale po přezutí ze zimních 205 R16 pozoruji zvýšení spotřeby minimálně o 0,5 l/100 km ... možná je to i v kombinaci s tím, že jsem místo dosavadního Poweru, či N95 ultra natankoval nádrž obyčejného N95 . Za chvíli mě čeká opět tankování, tak dám opět 95 ultra, nebo 98 a uvidíme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.