Slavisimo Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Zdarec, rozhoduju se mezi kolama na Fabii combi s gumama 195/50/15. Původně sem měl kola z Octavie SLX a proto sem koupil i tyhle gumy ale bohužel mi disky ukradli tak se rozhoduju jesli koupit ty Eleganty nebo Tritony...Otázka zní které by vypadali lépe, nějak si to nedokážu představit proto Vás prosím nemáte někdo foto obou typů kol? Díky Slavisimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 ja videl na FI Combi Tritony a vypadali moc pekne, muzu jen doporucit, ale bohuzel nemohu srovnat s elegantem a nemam ani fotecku obavam se ze asi moc lidi s FI tyhle kola nema, protoze nemaji ET co mas v technicaku a tak asi nebude ani moc foto pro srovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 15. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 (editace) Ja jsem právě měl ty starý kola z OCT připravený na výměnu za ty Tritony ale než sem se jich dočkal tak mi vykradli garáž a zutý a vyčištěný kola z Octavie SLX fuč.. To víš že bych radši ty Tritony nez ty Eleganty ale kde je sehnat za rozumnou cenu Takhle to vypadalo s těma kolama z SLXa Editováno: 15. Květen 2011, autor: Slavisimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 kdyztak pisni SZ, mam jedny tritony doma navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.