1karel.musil Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 (editace) Dobrý den, Mám následující problém na Octavii, už dvakrát mi praskla napínací kladka, na místě které jsem označil ve fotografii ( na fotce néní ta prasklá tu jsem nevyfotil) http://kaja20.rajce.idnes.cz/105NIKON/#DSCN3168.jpg Editováno: 16. Květen 2011, autor: 1karel.musil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Zkontroluj si jestli je funkční volnoběžka alternátoru a pak až tam dáš novou kladku,sundej z ní ten tlumič a hod ho do kopřiv,pak bude po problému a bud rád že Ti to neutrhlo tu rolnu pod tím i s držákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1karel.musil Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 já jsem to teda osobně nevyměňoval měl jsem to v servisu, ale už mě to pěkně štve naposledy to odešlo v lednu (není to ani 5 měsíců), no a jak píšeš o tom tlumiči, tak tohle co jsem vyfotil to je starý , už tam byla dvakrát komplet nová kladka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 (editace) Říkám,poruč jim,kontrola volnoběžky,dle mě bude na tuty úplně na tvrdo -proto to namáhalo kladku a praskla,ale kdyby tam nebyl ten tlumič,tak i tak by to neprasklo. Ten tlumič má jen model 66-81Kw a není to štastný řešení,vyndávám je pryč, pak se nedějou tyhle a nebo horší havárie a necvaká to,když se po 30tis km uvolní tlumič v uložení. Nebo pokud to je servis,že si nejsou schopný poradit s takovým jasným problémem,tak klidně přijed a opravím Ti to,ale máš to z ruky, i když sem už za mnou jezdí lidi i z Litoměřic Jsem z HK. PS: pokud kladka upadla v tomhle místě,sundej tlumič a můžeš ji vesele použít dál. Editováno: 16. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 ...a nebo tlumič prodat. Určitě se někdo najde, kdo bude mít zájem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Jo,třeba na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 presne ako píšu chalani...vymeniť volnobežku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1karel.musil Vloženo 16. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 (editace) ok zitra s tim jedu do servisu na tu kladku mám ještě záruku, tak doufám , že i vymění zadara jejich chyba, že si to předtím nezkontrolovali a tu kontrolu volnoběžky jim navrhnu at se na to kouknou. No ale s tim vyndáním tlumiče to si nejsem moc jistý přece tam není k ničemu sice to bez něho jede. Ale když to běží na volnoběh tak v tom bez tlumiče rachotí. Editováno: 16. Květen 2011, autor: 1karel.musil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 a jako co ? Jo,třeba na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyn1 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Zdravím potřeboval bych nějaký návod jak sundat tu napínaci kladku s tlumičem v motoru na O1 tdi drží na třech šrubech ale nejde se k nim dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Rozdělej vše okolo co zmůžeš,aby ses k nim dostal.Joo není tam takový přístup jak na Fáčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyn1 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 A jednodušší způsob není? to bychmohl shodit skoro všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Díval ses tam? Máš nějaký nápad? Tak ho realizuj a neptej se? Tak to prostě je a nic s tím neuděláš. Pokud se k šroubu nedostaneš, tak se nedostaneš. Přes to nejede vlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyn1 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Myslel jsem že mi tu poradí někdo kdo už to měnil vlastními silami a ví jak na to...ale asi tu nikdo takový není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 prečo by si zhadzoval všetko??...pozeral si sa tam,ako sa ťa pýtal Wojnar??...a inak sa tam fakt nedostaneš,keď nepozhadzuješ všetko čo ti v tom bráni a to ti písal Ondrero.. popíšem ti to trochen,ale realizovať to budeš musieť už sám ..zhoď vrchný kryt motora,zhoď hadicu sania čo je na priloženej prílohe (ak sa nedostaneš k tej spodnej spone čo je za PP svetlometom,tak svetlomet von)...demontáž svetlometu dúfam nepotrebuješ popísať... auto zdvihnúť alebo na jamu,zhodiť spodný+pravý bočný kryt motora....zober 16ku očkový kľúč,nasaď na napinák a zatiahni v smere hod.ručičiek...zhoď klinový remeň... naspäť na prácu zvrchu,zober 13ku klúč a vyhoď tie 3 šróby čo držia napinák..... stačííííí!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyn1 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 zkusím to takto teda díky aspoň někdo kdo mi poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.