Přejít na obsah

Napínací kladka


1karel.musil

Doporučené příspěvky

Říkám,poruč jim,kontrola volnoběžky,dle mě bude na tuty úplně na tvrdo -proto to namáhalo kladku a praskla,ale kdyby tam nebyl ten tlumič,tak i tak by to neprasklo. Ten tlumič má jen model 66-81Kw a není to štastný řešení,vyndávám je pryč, pak se nedějou tyhle a nebo horší havárie a necvaká to,když se po 30tis km uvolní tlumič v uložení.

Nebo pokud to je servis,že si nejsou schopný poradit s takovým jasným problémem,tak klidně přijed a opravím Ti to,ale máš to z ruky, i když sem už za mnou jezdí lidi i z Litoměřic :D Jsem z HK.

PS: pokud kladka upadla v tomhle místě,sundej tlumič a můžeš ji vesele použít dál.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok zitra s tim jedu do servisu na tu kladku mám ještě záruku, tak doufám , že i vymění zadara jejich chyba, že si to předtím nezkontrolovali a tu kontrolu volnoběžky jim navrhnu at se na to kouknou.

No ale s tim vyndáním tlumiče to si nejsem moc jistý přece tam není k ničemu sice to bez něho jede. Ale když to běží na volnoběh tak v tom bez tlumiče rachotí.

Editováno: , autor: 1karel.musil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

prečo by si zhadzoval všetko??...pozeral si sa tam,ako sa ťa pýtal Wojnar??...a inak sa tam fakt nedostaneš,keď nepozhadzuješ všetko čo ti v tom bráni a to ti písal Ondrero..

popíšem ti to trochen,ale realizovať to budeš musieť už sám :kol-26: ..zhoď vrchný kryt motora,zhoď hadicu sania čo je na priloženej prílohe (ak sa nedostaneš k tej spodnej spone čo je za PP svetlometom,tak svetlomet von)...demontáž svetlometu dúfam nepotrebuješ popísať...

auto zdvihnúť alebo na jamu,zhodiť spodný+pravý bočný kryt motora....zober 16ku očkový kľúč,nasaď na napinák a zatiahni v smere hod.ručičiek...zhoď klinový remeň...

naspäť na prácu zvrchu,zober 13ku klúč a vyhoď tie 3 šróby čo držia napinák..... :kol-34:

stačííííí!!!!!!

post-62595-0-53608900-1327229675_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...