Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak se k stavkujicimu valci pridal i silentblok prevodovky.pri rozjezdu se prenaseli vybrace do pedalu a cele kastle.asi jak se ted mele motor tak to silentblok uz nezvladl a trochu se vyvesil.zjistil jsem ze kryt motoru drnci o nadobku s brzdovkou.takze ted bude priorita vymenit silentblok nez mi vypadne motor na silnici.

• Autor

jestli se jeste neco prida tak ji prodam tak jak to je

Upraveno od labi

• Autor

Silentblok vyměněn a natankovan benzin Verva.auto stale skube a jde na 3-4valce.takze jsem v koncich.

• Autor

tak je snad po zahade.demontovala se lista a se vsemi vstriky se ponorila do dekarbonizacni lazne.po namontovani jsem jeste protocil motor a az pak zapojil hadicku s benzinem a ejhle motor bezi jak cert.jeste jsem koupil do benzinu pripravek na odkarbonovani vstriku pro benz. motory.tak snad bude na chvili klid.

• 1 měsíc později...

tak je snad po zahade.demontovala se lista a se vsemi vstriky se ponorila do dekarbonizacni lazne.po namontovani jsem jeste protocil motor a az pak zapojil hadicku s benzinem a ejhle motor bezi jak cert.jeste jsem koupil do benzinu pripravek na odkarbonovani vstriku pro benz. motory.tak snad bude na chvili klid.

Zdravím,

zajímalo by mě z jakých přísad byla ta de-karbonizační lázeň? Mám stejný problém a vyměnil jsem bohužel i stejné díly. Tohle by mohla být moje poslední šance jak to zprovoznit. Na jak dlouho to bylo ponořené v té lázni? Byla to tedy komplet lišta i s namontovanýma vstřikama jestli dobře rozumím. Protočení motoru proběhlo startérem nebo přes klikovku pomocí klíče? Předem moc díky za jakékoliv reakce, protože už nevím co s tim.

• 2 měsíce později...
  • Autor

vsechny jsme je namocili no lazne a pak jsem jeste specialne kapal do vstrikovacich direk ten sajrajt.protoceni probechlo pres starter.jen si musis dat nejakou flasku na hadicku.jinak vychcije benzin.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.