labi Vloženo 23. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Tak se k stavkujicimu valci pridal i silentblok prevodovky.pri rozjezdu se prenaseli vybrace do pedalu a cele kastle.asi jak se ted mele motor tak to silentblok uz nezvladl a trochu se vyvesil.zjistil jsem ze kryt motoru drnci o nadobku s brzdovkou.takze ted bude priorita vymenit silentblok nez mi vypadne motor na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 24. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 (editace) jestli se jeste neco prida tak ji prodam tak jak to je Editováno: 25. Květen 2011, autor: labi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 28. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Silentblok vyměněn a natankovan benzin Verva.auto stale skube a jde na 3-4valce.takze jsem v koncich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 31. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 tak je snad po zahade.demontovala se lista a se vsemi vstriky se ponorila do dekarbonizacni lazne.po namontovani jsem jeste protocil motor a az pak zapojil hadicku s benzinem a ejhle motor bezi jak cert.jeste jsem koupil do benzinu pripravek na odkarbonovani vstriku pro benz. motory.tak snad bude na chvili klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagat Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 tak je snad po zahade.demontovala se lista a se vsemi vstriky se ponorila do dekarbonizacni lazne.po namontovani jsem jeste protocil motor a az pak zapojil hadicku s benzinem a ejhle motor bezi jak cert.jeste jsem koupil do benzinu pripravek na odkarbonovani vstriku pro benz. motory.tak snad bude na chvili klid. Zdravím, zajímalo by mě z jakých přísad byla ta de-karbonizační lázeň? Mám stejný problém a vyměnil jsem bohužel i stejné díly. Tohle by mohla být moje poslední šance jak to zprovoznit. Na jak dlouho to bylo ponořené v té lázni? Byla to tedy komplet lišta i s namontovanýma vstřikama jestli dobře rozumím. Protočení motoru proběhlo startérem nebo přes klikovku pomocí klíče? Předem moc díky za jakékoliv reakce, protože už nevím co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 2. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 vsechny jsme je namocili no lazne a pak jsem jeste specialne kapal do vstrikovacich direk ten sajrajt.protoceni probechlo pres starter.jen si musis dat nejakou flasku na hadicku.jinak vychcije benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.