Přejít na obsah

1.4 16v-ranní start na 3 válce

labi

Doporučené příspěvky

Tak se k stavkujicimu valci pridal i silentblok prevodovky.pri rozjezdu se prenaseli vybrace do pedalu a cele kastle.asi jak se ted mele motor tak to silentblok uz nezvladl a trochu se vyvesil.zjistil jsem ze kryt motoru drnci o nadobku s brzdovkou.takze ted bude priorita vymenit silentblok nez mi vypadne motor na silnici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je snad po zahade.demontovala se lista a se vsemi vstriky se ponorila do dekarbonizacni lazne.po namontovani jsem jeste protocil motor a az pak zapojil hadicku s benzinem a ejhle motor bezi jak cert.jeste jsem koupil do benzinu pripravek na odkarbonovani vstriku pro benz. motory.tak snad bude na chvili klid.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

tak je snad po zahade.demontovala se lista a se vsemi vstriky se ponorila do dekarbonizacni lazne.po namontovani jsem jeste protocil motor a az pak zapojil hadicku s benzinem a ejhle motor bezi jak cert.jeste jsem koupil do benzinu pripravek na odkarbonovani vstriku pro benz. motory.tak snad bude na chvili klid.

Zdravím,

zajímalo by mě z jakých přísad byla ta de-karbonizační lázeň? Mám stejný problém a vyměnil jsem bohužel i stejné díly. Tohle by mohla být moje poslední šance jak to zprovoznit. Na jak dlouho to bylo ponořené v té lázni? Byla to tedy komplet lišta i s namontovanýma vstřikama jestli dobře rozumím. Protočení motoru proběhlo startérem nebo přes klikovku pomocí klíče? Předem moc díky za jakékoliv reakce, protože už nevím co s tim.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...