Říjen 12, 201311 r no vidíš tak to jsi šťastný živnostník.Jen víc takových,ale bohužel zkušenost je jiná.Když si vemeš že auto dáš do servisu a ty s prominutím kurvy tam stejně dají něco jiného tak ti ani nezbývá než se takto chovat. Je to o přístupu a ten je hrozný když si vemu,že v dnešní době je všeho plno a přesto není zájem se chovat jako profík k zákazníkovi.Pak těm lidem nezbývá než jednat jak jednají.
Listopad 9, 201311 r Ano máš pravdu,ale jak říkám nemá cenu lidi ojebávat,vždy se ti to vrátí a nevyplatí.Já prostě zákazníka s vlastními díly nevemu,vyhnu se tím případným problémum které mohou nastat z duvodu nekvalitních levných dílů.
Únor 22, 201411 r Ahojte tak jsem se stal majitelem motoru 2.5 AYM mam najeto 225 000 km a cekaji me rozvody jenze vcera jsme koukaly na rozvodak aby jsme jukly co nas ceka a kamos rikal ze me do nadobky nejde vubec voda. tak jsme sundal prepadovou hadicku a ona opravdu zadna voda netlacila. motor byl zahraty ale chladic stale studeny tak jsme zkousely motor trosku dat do otacek jestly se nam to nezda a ona teplota zacala letz az k 110 stupnum tak jsem to zdechnul. Chci se zeptat muze dojit k uvolneni lopatek na vodnim cerpadle tak ze v motoru prestane proudit voda a tim se zacne prehrivat? Parkrat jsem si vsimnul ze kdyz jsem jel rano do prace tak po ujeti ani ne 2 km byla teplota uz nad 60 stupnu a jindy nedosahla teto teploty ani po 4 km venkovni teplota byla vzdy plus minus 5 stupnu Motor jinak normalne drzel teplotu na 90 a ani z kopce ci do kopce neklesla ani nestoupala az na dilne kde auto jen stalo. jinak vody v nadobce dost odvzdusnene taky.
Únor 22, 201411 r Klasika vodní pumpu nikdo nevyměnil od výroby toho auta asi....anebo tam je nekvalitní díl a je utržená vrtulka na ní.
Únor 22, 201411 r mam rozvodovou sadu od INA mela by dojit v utery takze zacnu v pondeli s rozebiranim predku. kdo z vas delal rozvody sam a jak je nastavoval? napriklad cerpadlo?jdu se zaborit do studovani dilenske prirucky ale rad bych slysel od vas jak to doma v garazi udelat jako od profiku ze servisu skoda
Únor 22, 201411 r ale nebude to zase tak horke jak pises ty mas pripravky nebo popripade vis kde je mozne zapujceni? Upraveno Únor 22, 201411 r od JanSuperb
Únor 22, 201411 r Tak ono se to naučíš když si to párkrát skusíš Akorát nejlépe je když ti to někdo párkrát ukáže co a jak a kde :-)
Únor 22, 201411 r Chlapci návodů na netu je miliarda,tak s chutí do toho.Budto to končí dobře nebo i zle na podválu s potkanym agregátem.
Únor 22, 201411 r Tak je to satasuv job. Je jasny ze nam tu neda komplet fotonavod i kdyz by mohl Já vám ho najdu a dám vám ho sem,slibuju! Apropo ten tvuj ublíženej email s radiem Rhapsody fakt pobavil hodně moc lidí.Fakt dobrý. Upraveno Únor 22, 201411 r od Satas
Únor 22, 201411 r Jakej email s rhapsody? to myslis me? Me to sem davat nemusis nejsem takovej blazen abych si menil rozvody sam Upraveno Únor 22, 201411 r od brc.majkl
Únor 22, 201411 r Jakej email s rhapsody? to myslis me? Me to sem davat nemusis nejsem takovej blazen abych si menil rozvody sam No me přišel email od brc.majkl.seznam.cz a tam srdceryvná scéna o tom jak je moje inzerované radio nesmyslně drahé.Třeba je to ale shoda mailů takže to muže být někdo jiný.
Únor 22, 201411 r To je nas spolecnej mail s klukama na nakup dilu brc. je zkratka. Mam navigaci v aute podivam se co se v mailu odehravalo Upraveno Únor 22, 201411 r od brc.majkl
Únor 22, 201411 r kluci tak co ty pripravky? kde se daji sehnat? co vse musi obsahovat? popripade daji se zakoupit cele sady pro ty jenz to delaji doma v garazi jako privydelek? jde oto ze mam celou rozvodovou sadu a jak se psalo v predeslem prispevku kazdy vas s vlastnima rozvodama vyhodi a nechce se me to pichat do servisu kdyz by bylo mozne nekde sehnat ty pripravky http://www.mojedilna.net/mojedilna-net/eshop/18-1-Auto-moto-technika/168-2-Aretacni-pripravky/5/330-Pripravek-na-aretaci-motoru-VW-a-Audi-2-5-V6-3-3-V8-TDi Upraveno Únor 22, 201411 r od JanSuperb
Únor 22, 201411 r Cau tady najdeš aretační přípravky. http://vybaveni-autoservisu.cz/102-volkswagen-koncern Akorát nevim co vše je potřeba na dvouapůl litra Skoda ze skodovka nedavala retez jak ma audina treba... hned by ten motor byl o necem jinem
Únor 22, 201411 r mno nevim nevim s tema retezama kamarad ma Audi A6 s 3.0 a ty rozvody no fuuuuuj jsem rad ze mam remen http://dieselpower.cz/forum/userpix/12_Audi_30_TDI_rozvody_1.jpg je s udivem ze to najede tolik km nez se to sedre Upraveno Únor 22, 201411 r od JanSuperb
Únor 22, 201411 r Celej řetezovej rozvod u 3.0 tdi je jeden průser díky tomu že to čeští šetřílkové neservisují jak mají protože 80% machrů ty A6tky maj na uvery a s příchodem velkého servisu ve 250 tisících kolabují do kolen. Nová auta jsou koncipovaná na 200 tis a pryč sním...v DE normalní stav,tady blbost lidí pač takové auto s 240ti se doveze do ČR stočí se na 140 a čechaček si mne ruce jakou má libovou káru...no a pak to začíná naplno ta legranda.Bežná denní praxe.
Únor 22, 201411 r Satas nahod par veci ohledne rozvodu jake ty pripravky a popripade kde se daji zakoupit a pro vetsinu nas jen treba zapujcit. nebo je tu nejakej pan mistr na rozvody ze zlina a okoli? nebo vite o nekom? dnes me moje zena udelala radost a rekla ze si mam na auto koupit celou sadu kladek a remenu ze me to zaplati tak sup sup na net jdu zkoumat kterou koupim Upraveno Únor 23, 201411 r od JanSuperb
Leden 29, 201510 r kluci takovej dotaz jak soudruzi predemnou docilili toho ze na vacce pod nalevacim otvorem nemam znacku OT ? protacel jsem si motorem ale znacka nikde
Leden 29, 201510 r Tak už jsou vačky měněné za druhovýrobu. Možná dobře u Tvýho motoru Trochu práce navíc, musíš bohužel najít a zaaretovat dole... Jen malinká rada: až to budeš mít naštelované na nulu, označ si obě horní (vačkové) řemenice, spodní a čerpadlo (barvou-štěteček a ryska třeba na plastu). Usnadní to pak příští manipulaci třeba při rozvodech, kdy budeš hned vědět HÚ a jestli není něco hnuté (Takhle jsem si to označil já). Mimochodem nedávno mi lehla pumpa v záruce také.... Upraveno Leden 29, 201510 r od SUP1
Leden 30, 201510 r jo tak takhle to oznaceno uz jednou je ale nesedi to vyzkousel jsem mnoho variant ale ani pri jedne to nenaskocilo takze to uz asi nepasuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.