kren Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Ahoj, chci si na Fabii I HB koupit tažné. Co musí splňovat za normy? Mohu si jej namontovat sám, nebo musím mit potvrzeni od servisu? Musím s tim pak na technickou? Zkrátka co a jak...? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 jaké musí splňovat normy ti nepovím, to najdeš někde v předpisech. ale k montáži a schválení: - nejpohodlnější cesta koupit si tažné a nechat zároveň i tam namontovat. vyzvedneš auto, dostaneš papír se kterým dojdeš na úřad a za 50kč ti to lupnout do tp a vydají nové orv. - další možnost je koupit si to kde chceš a nechat namontovat od autorizovaného mechanika (najdeš to většinou na webu výrobce tažného), ten ti po montáži opět potvrdí papír, který dostaneš k tažnému a provedeš to stejné na úřadě - nebo si ho koupíš kde chceš, namontuješ sám a pak pojedeš na stk, kde ti to zkontrolují, vydají opět nějaké papíry a s tím opět na úřad. podobně jako poslední verze to funguje i v případě, že si tažné koupíš použité. ovšem doporučuji kupovat s papírama, protože pak můžeš být problém na stk. zkrátka někde to jde a někde to nejde. klasika v čr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 19. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Jasný díky! Netušíš náhodou, kolik to na té STK stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 vzhledem k tomu, že každá stk patří někomu jinému, tak těžko říct přesně. tam, kam jezdím já, to stojí 155kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 19. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Tak jsem se zastavil na místní STK, prý 300kč, to je ještě OK, díky, za rady. Jo možná ještě čím je dobré vyříznout ten nárazník a zda šrouby nečím lepit....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 řezal jsem vždy modelářskou bruskou s malým kotoučkem, plus to oblepil papírovkou. hlavně 2x měř a jednou řež ať nemáš doprcanej nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 19. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Jasný jasný, tak ona je ta koule od nárazníkem, takže tam je jen malý otvor zespod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 no tak pokud máš monžáž pod nárazník, tak se řeže jen kousek té vodorovné /skryté/ části nárazníku, přesně jak píšeš. elektroinstalaci máš typovou (tj. s konektory)? protože naprcat tam ty prořezávací svorky je na provaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Typovou nemám, ale podobné věci už jsem dělal nespočetněkrát, takže si s tím snad nějak poradim. Mám na to přes víkend čas Netuším teda, kudy se to protahuje do auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) je to škoda, zvlášť když typovka stojí 300kč. ale záleží samozřejmě na tobě co se týče protažení, tak stejně budeš sundávat nárazník, tak tam nějakou díru najdeš. na řešení fábie si teď nevzpomenu Editováno: 20. Květen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 je tam uprostřed gumová průchodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.