Přejít na obsah

oprava zámku dveří


dmvnitra

Doporučené příspěvky

Ahojte,

nejaky corkac sa mi snazil dostat cez vodicove dvere do auta. Ked zlomil zamok a otvoril dvere pocul piskanie alarmu, ktory po otvoreni dveri odpocita par sekund a pokial sa nedeaktivuje sepcialnym klucom, tak auto trubi ako besne.

Samozrejme dvere uz neotvaral, pretoze pocul piskanie a uvedomil si, ze tam je namontovane nieco viac, ako zvladne.

Rano, ked zena dosla k autu zistila, ze zamok je v keli. Je mozne vymenit vodicov zamok za spolujazdcov? Mate s tym niekto skusenosti? Vopred dakujem za skore odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je mozne zamky vymenit = jsou stejne (jen ovladaci packa je naopak) ,ale stejne je lepsi zamky zrusit,me to na felde vypacili asi 2x ,pak jsem vzal kolecko z plechu a bylo po zamkach.

central za 6 let krome vybite baterky v ovladaci (a to je videt na ledce ovladace) nezklamal a je pokoj.hold tady ty novejsi zamky jsou pro zlodeje jednoduchsi nez ty starsi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zamky vymenene. Pri demontazi, a aj pri spatnej montazi bol najvacsi problem miesto, vacsinou tak jeden dva prsty, obcas len srobovak. Vytrapil som sa na opatovnom navleceni tiahla vlozky zamku. Nakoniec som dosiel na to, ze zamok musim nechat povytiahnuty (tahal ho syn smerom von) a po predchadzajucom zoradeni som jemne pobuchal na srobovak a tiahlo pekne zapadlo. Pri prvych dverach som sa zdrzal asi hodinu, kym som na to nedosiel, ono holt bez nejakych specialnych kliesti je to pakaren.

Honzik este raz dakujem za pomoc.

post-1442-1204666517_thumb.jpg

Editováno: , autor: dmvnitra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Riesil uz niekto vylomeny zamok na prednych dverach na felicii? Niaky ch... j my este v roku 2001 na novej felde asi srobovakom vylomil zamok na prednych dverach. Mam central s alarmom a tak som zamykal cez alarm.Parkujem uz davno v garazi, ale napadlo ma to opravit .Viete mi poradit ci sa da ten zamok cely kupit .Predpokladam ze zhodim tapacirovanie dvery

a cele to vymenim . Nechcem to davat do servisu pokial nemusim sviecky, olej,alarm ,central a tak podobne si viem urobit aj sam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem zámky zavařil... Rychlé a levné řešení.

Ale jinak otázkou je, jak je zámek vylomenej. Já ho měl třeba tak, že stačilo vzít za krytku zámku nebo jakýkoliv klíč a jen otočením se mi dveře odemkly.

Editováno: , autor: Skury
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

zdravim. mam velkej problem. mam felicii combi 1.6 mpi a mam v central. problem je, ze jak je tedka zima a mrazy, tak mi zamrzaj zamky a timpadem nejde ani central. no a dneska se mi podarilo oba zamky urvat. tim myslim ukroutit u nich ty tahla tak, ze se mi zamek toci napravo i nalevo, ale nic se neodemkne. musim auto otvirat pres kufr, coz je na houby. pujdou nejak ty tahla k zamku(ve dverich) nejak privarit bo co s tim? nemam moc penez na nejakou komplet sadu vsech zamku do auta a vubec nevim co s tim. diky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já už to měl prave rozebrane, byla pekna fuska otevrit dvere zevnitr, ale povedlo se. na tom zamku je takova nozicka s kulickovym trnem slozicim jako kloub a na to prijde takove bile pouzdro a dirou a na nem je dale osicka a na druhem konci zase to bile pouzdro. ty pouzdricka jsou ok, ale ulomila se ta nozicka od zamku, takze na zamku uz nemam to tahlo a tudiz to nic nedela no. zrejme jsem to ukroutil jsem se snazil tocit do leva a doprava. :(((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám ten samý problém,díky bohu ale jen s jedním zámkem.Zatím jsem to nerozebíral,protože v týhle zimě se mi to venku dělat nechce.Druhej zámek funguje a ten si pořádně hlídám a mažu pravidelně,abych se do auta dostal.Takže až budete někdo něco vědět co a jak,budu rád.

Díky a hodně štěstí a zdaru při opravě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravím všechny a prosím o pomoc.

V zimě se mi podařilo ukroutit zámek ve dveřích u řidiče.U spolujezdce fungoval,tak jsem to v zimě neřešil.

Nyní ouha,ukroutil jsem i ten druhej a do auta lezu jen přes kufr :-( .

Když jsem to rozebral,zjistil jsem,že mi praskly v obou dveřích koncový krouřky,který vymezujou chod jazýčku pro odemykání a zamykání(Viz foto).

Bohužel se tyto věci samostatně neprodávají a tak se chci zeptat,jestli by někdo z Vás neměl něco takovýho doma,nebo i zámky bez klíčů.

Mám i inzerát v bazaru,ale tohle čte víc lidí.

Díky za rady

post-53609-0-55316800-1306144540_thumb.j

post-53609-0-28582700-1306144553_thumb.j

post-53609-0-20218300-1306144879_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...